Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/12

Το λευκό με το μαύρο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πιο αγαπημένος, εύκολος και διαχρονικός συνδυασμός, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και πρωταγωνιστεί πάντα κάθε σεζόν στη μόδα, ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλλουν οι σχεδιαστές.

Σε αυτόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από λευκή μπλούζα με τρουακάρ μανίκια και βολάν στο τελείωμα και μαύρη girly μίνι φούστα με λούκια.

Το

look της που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες καστόρινες γόβες με μεταλλικά λουριά Dukas και μεταλλικό κόσμημα στο λαιμό από την Folli Follie -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας της σημερινής εμφάνισης η Φαίη μας πόζαρε με γυαλιά ηλίου και τσάντα Folli Follie.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ήταν σε φυσικούς και γήινους τόνους και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/12

Keywords
Τυχαία Θέματα