Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/11

To T-shirt με το τζιν είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο ευκολότερο, ο πιο άνετος και ο πιο βολικός συνδυασμός που ταιριάζει όλες τις ώρες της ημέρας και μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ – με αθλητικά για ένα casual look και με ψηλοτάκουνα για ένα sexy.

Σε αυτόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με

ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα γκρι ανθρακί T-shirt και ένα skinny μαύρο τζιν παντελόνι με σκίσιμο στο γόνατο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη με τρουκς, τρία μεταλλικά κολιέ σε μαύρο και ασημί από το κατάστημα Funky Jewel στη Γλυφάδα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα open toe ροκ snake print πέδιλα, με χιαστί λουριά και τρουκς, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη μοβ υγρή σκιά Dazzleshadow Liquid Panthertized της MAC, το highlighter από την παλέτα Love You So Mochi της Nyx, το ρουζ και το κραγιόν από την παλέτα 12 Flash Color Case της εταιρείας Make Up For Ever και στα χείλη το Vinyl Gloss Νο 18 της Radiant.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Η Jennifer Lopez, η Λατίνα σούπερ σταρ που ξεχωρίζουμε για το στυλ της, όπως ξέρετε, διαθέτει τις πιο hot καμπύλες στον πλανήτη. Η ίδια επιλέγει συχνά, τόσο για τις καθημερινές της, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις της skinny τζιν σε μπλε και μαύρο χρώμα.

Συνήθως τα συνδυάζει με ψηλοτάκουνες γόβες ή booties και κοντά τοπ, t-shirts ή τζιν πουκάμισα, κάνοντας ένα total denim look που μας αρέσει πάρα πολύ.

Δείτε λοιπόν πως έχει φορέσει κατά καιρούς το skinny τζιν και εμπνευστείτε για τις δικές σας εμφανίσεις.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5- 9/11

Keywords
Τυχαία Θέματα