Full in love! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Πρόκειται για δύο νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς, οι οποίοι κατάφεραν από πολύ νωρίς να ξεχωρίσουν με το ταλέντο και την αφοσίωσή τους. Ο λόγος για τον Γιάννη Νιάρρο, οποίος τιμήθηκε με το βραβείο Δημήτρης Χορν για την ερμηνεία του στην παράσταση «Στέλλα Κοιμήσου» και τη Χαρά Μάτα Γιαννάτου, που αυτό το διάστημα κάνει εντατικές πρόβες τη θεατρική παράσταση ο «Θείος Βάνιας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife και του δημοσιογράφου Βασίλη Μπουζιώτη, οι δύο ηθοποιοί απολαμβάνουν το αμοιβαίο έρωτα,

καθώς είναι ζευγάρι.

Ο Γιάννης Νιάρρος και η Χαρά Μάτα Γιαννάτου βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο της ζωής τους και παρά το γεγονός ότι με το πέρασμα του χρόνου η αγάπη τους δυναμώνει, εκείνοι επέλεξαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Επιπρόσθετα, ο φιλικός τους κύκλος κάνει λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, καθώς ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Μάλιστα, το γεγονός ότι επέλεξαν από νωρίς να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, δείχνει πολλά…

Ακόμη, ο Γιάννης Νιάρρος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Popaganda, αποκάλυψε τι είναι εκείνο που τον ώθησε να γίνει ηθοποιός:

«Είναι πολύ γραφικό το πώς αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Μου άρεσε να κάνω τα παιδιά στο σχολείο να γελάνε και όντως γελάγανε ή έκανα αστειάκια στον παππού μου κι εκείνος με έλεγε «καραγκιοζάκο». Στα 12 μου έπαιξα σε μια τηλεοπτική σειρά τα «Μαχαιρώματα» με τον Μπέζο και στα 15, 16 έκανα τον πρώτο μου ρόλο στο θέατρο που ήταν κωμικός, η γριά στον «Πλούτο» του Αριστοφάνη. Μετά έκανα κι άλλου είδους κείμενα, όπως Καμπανέλλη και κατάλαβα χάρη και στη δασκάλα μου την Αγγελική Γκιργκινούδη πώς υπάρχουν κι άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το να κάνεις τον άλλον να γελάσει απλώς, μπορείς να προσπαθήσεις να τον μετατοπίσεις. Άλλωστε μέσα και από το γέλιο έρχεται και η τραγωδία. Μετά στη σχολή του Εθνικού άρχιζα να παίζω μόνο με δραματικούς ρόλους.

Μια περίοδο της ζωής μου, από τα 17 μου μέχρι τα 24 μου, έκανα τον κλόουν. Ήμουν περίεργος κλόουν γιατί είχα τα μούσια αφού το βράδυ έπαιζα σε μια παράσταση τον βιαστή. Το πρωί κλόουν, το βράδυ «βιαστής». Αλλά ο κλόουν ήταν το μεγαλύτερο σχολείο που έχω περάσει. Μπορεί να έμπαινες σε μια αίθουσα με 200 παιδάκια και το μόνο που είχες ήταν ένα μικρόφωνο για να τα κάνεις να περάσουν καλά. Πολύ απαιτητικό όλο αυτό. Το πιο ακραίο ήταν που πήγα σε ένα παιδικό πάρτι και μπαίνω στην τουαλέτα να αλλάξω και να βάλω την στολή του κλόουν. Έχω δει ένα σεντούκι στην είσοδο “The party is here” αλλά δεν έχω ψυλιαστεί κάτι. Ακούγονται απέξω από την τουαλέτα τα πιτσιρίκια να ανυπομονούν, έχουν καταλάβει ότι κάποιος ντύνεται εκεί μέσα και ακούγεται η μάνα «Αφήστε τον, θα βγει σε λίγο ο πειρατής από εκεί μέσα». Αλλά εγώ δεν είχα πάρει την στολή του πειρατή οπότε αυτοσχεδίασα μετατρέποντας τη στολή του κλόουν σε πειρατή. Έχω κάνει και άλλες καμμενιές, ξεχνούσα το μακιγιάζ μου και χρησιμοποιούσα τα κραγιόν των μαμάδων. Πέρασα και πολύ καλά αλλά μετά από πέντε χρόνια βαρέθηκα. Μετά γίνεται κάπως καταθλιπτικό. Αν είσαι κλόουν για 15 χρόνια γίνεσαι αλκοολικός».

Δείτε ακόμη: Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει στην τηλεόραση! Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει

Keywords
Τυχαία Θέματα