H Βικτώρια Καρύδα έκανε αίτηση για προσωρινή βίζα στην Αυστραλία!

Το περασμένο Σάββατο 10 Νοεμβρίου, τελέστηκε η κηδεία του Γιάννη Μακρή στην Αυστραλία, με την παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Η σύζυγος του Βικτώρια Καρύδα, ήταν φανερά συντετριμμένη και όπως αναφέρουν τα Αυστραλιανά ΜΜΕ είχε καταρρεύσει.

Ο πατέρας του 46χρονου επιχειρηματία ήταν σε κατάσταση σοκ, αφού ο Γιάννης είναι το δεύτερο παιδί που έχασε, καθώς η αδελφή είχε

φύγει πρώτη από καρκίνο. Ο ίδιος στην δήλωσε στη DailyTelegraph: «Είμαι τόσο αναστατωμένος. Είδα τον γιο μου νεκρό. Ξέρεις τι είναι να θάβεις το αίμα σου; Έχω χάσει δύο παιδιά. Τα είδα και τα δύο νεκρά. Έχω δει και τα δυο μου παιδιά να πεθαίνουν μπροστά μου».

Οι πληροφορίες της διαδικτυακής εφημερίδας, αναφέρουν πως η Βικτώρια Καρύδα σχεδιάζει να μείνει μόνιμα στην Αυστραλία, ενώ ο φιλικός της κύκλος αναφέρει πως η Ελλάδα «τελείωσε» για το γνωστό μοντέλο.

Πηγή από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Μακρή αναφέρει πως η Βικτώρια Καρύδα έχει κάνει αίτηση για προσωρινή βίζα στην Αυστραλία, ώστε να μεγαλώσει τα παιδιά της με τη βοήθεια των παππούδων τους.

Δείτε ακόμη: Πρώην συνεργάτιδα της Ρούλας Κορομηλά αποκαλύπτει: «Μου είπε μια μέρα “Έχεις βάλει κιλά. Χάσε σε παρακαλώ”»

Keywords
Τυχαία Θέματα