Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για μποτάκια, το απόλυτο trend της σεζόν που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να απογειώσει τόσο τις casual, όσο και τις επίσημες εμφανίσεις σας -ναι, στο εξής συνδυάστε τα “καλά” σας φορεματάκια όχι με τα ψηλοτάκουνά σας, αλλά με ένα μποτάκι.

Στην αγορά θα βρείτε πολλά, σε διάφορα σχέδια και εκδοχές, από biker και lace up, μέχρι εκείνα με τα ιδιαίτερα κοψίματα που αφήνουν ακάλυπτα το δέρμα και basic σε πολλές αποχρώσεις.

Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Access Fashion που αποτελείται από ένα μαύρο body μαύρο με ανοιχτό ντεκολτέ και ένα μαύρο cargo παντελόνι με κεντημένες τσέπες. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσετε το σύνολο αυτό-που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- κάντε κλικ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι vinyl μποτάκια ανοιχτά στο πλάι, Kendall & Kylie από τα καταστήματα Haralas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης την ελαφριά βαγκ στα μαλλιά της με την χωρίστρα στο πλάι.

Tα μποτάκια είναι από τις πρώτες επιλογές αγαπημένων μας celebrities, fashion bloggers και κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα και θέλουν πάντα να ξεχωρίζουμε με το στυλ τους και τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες για να δείτε πως το έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα και να εμπνευστείτε και εσείς για τα δικά σας looks.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα το φορούσατε άνετα κι εσείς;

Daniel Zuchnik/Getty Images/Ideal Image

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Arturo Holmes/Getty Images/Ideal Image

Georgie Hunter/Getty Images/Ideal Image

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

dward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10/10

Keywords
Τυχαία Θέματα