Δείτε το φυσικό έλαιο που πρέπει να χρησιμοποιείτε μετά το ξύρισμα

Κάποιες από εμάς συνεχίζουμε να ξυρίζουμε τα πόδια μας. Δεν πήραμε ποτέ την απόφαση να κάνουμε λέιζερ και δεν αντέχουμε τη διαδικασία του κεριού. Είναι τρόπος ζωής πλέον όπως η ρίζα στα μαλλιά για παράδειγμα. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να γίνεται πολύ συχνά  και είναι μέρος της ρουτίνας ομορφιάς.

Παρ’ όλα αυτά αν και το ξύρισμα είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία υπάρχουν φορές που αντιμετωπίζουμε μικρά προβλήματα όπως είναι οι ερεθισμοί. Παράλληλα υπάρχει περίπτωση α εμφανιστούν κοκκινίλες ή ακόμη και σπυράκια. Αυτό σημαίνει

ότι εκτός από την πλούσια ενυδάτωση με την κατάλληλη κρέμα χρειάζεται κάτι περισσότερο. Και κάπου εδώ έρχονται οι ειδικοί για να μας δώσουν και πάλι την απαραίτητη συμβουλή. Επιμένουν λοιπόν πως το tea tree oil είναι εκείνο που θα μας σώσει.

Πρόκειται για μια θεραπεία που κάνουμε μόνες στο σπίτι, γρήγορα και εύκολα. Το συγκεκριμένο έλαιο λειτουργεί ενάντια στους ερεθισμούς ή αίσθηση καψίματος. Έχει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες ενώ παράλληλα είναι ότι καλύτερο για τα δέρματα με τάση ακμής.

Το tea tree oil είναι ένα φυσικό αντισηπτικό που σημαίνει πως αντιμετωπίζει δραστικά τα μικρόβια αλλά και τις κηλίδες και τα σπυράκια. Οι δερματολόγοι υποστηρίζουν επίσης  πως κάθε φορά που αφαιρούμε τις τρίχες από το δέρμα είναι απόλυτα φυσικό εκείνο να ερεθίζεται και να “τραυματίζεται”. Το συγκεκριμένο έλαιο είναι το μοναδικό που μπορεί να ανακουφίσει τις συγκεκριμένες περιοχές. Ιδανικά πρέπει να το απλώνουμε μόνο στα σημεία που είναι ερεθισμένα από το ξύρισμα.

Τρόπος χρήσης: Απλώνετε μικρή ποσότητα ελαίου σε  cotton pad και ταμπονάρετε στα ερεθισμένα σημεία. Αν νοιώσετε φαγούρα ή δείτε το δέρμα κοκκινισμένο τότε πρέπει να ξεπλύνετε καλά με άφθονο κρύο νερό, να σκουπίσετε καλά την περιοχή και στη συνέχεια να απλώσετε το έλαιο.

Το tea tree oil θα το βρείτε στο φαρμακείο ή στο αγαπημένο beauty κατάστημα. Θα πρέπει να υπάρχει πάντα στο μπάνιο σας και να το χρησιμοποιείτε κάθε φορά.

Κεντρική photo: Han Myung-Gu/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η Kate Middleton έβαψε τα μαλλιά της και τα social media πήραν φωτιά

O make up artist της Angelina Jolie αποκαλύπτει τα μυστικά για τα τέλειο κόκκινο χρώμα στα χείλη της

Keywords
Τυχαία Θέματα