H νέα φθινοπωρινή συλλογή της ‘ALE περιέχει όλα όσα έψαχνες να προσθέσεις στην ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν!

Ένα πράγμα θέλουμε όλες οι γυναίκες! Να μπορούμε να δείχνουμε στιλάτες κάθε σεζόν χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μια περιουσία και χωρίς να σπαταλήσουμε αμέτρητες ώρες στα καταστήματα ψάχνοντας να βρούμε τα τέλεια ρούχα.

Στο brand ‘ALE βρήκαμε όλες τις νέες τάσεις της σεζόν συγκεντρωμένες και «έτοιμες» για να δημιουργήσουν τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα.

#Κοστούμια
Είναι γεγονός πως τα κοστούμια είναι η απόλυτη τάση και της φετινής φθινοπωρινής σεζόν! Στο ‘ALE θα βρεις μίνιμαλ κομμάτια που θα γίνουν οι αγαπημένοι σου φίλοι στα καθημερινά σου office

looks.

Tip! Φόρεσε το κοστούμι σου με ψηλοτάκουνα μποτίνια στη δουλειά ή με λευκά sneakers και t-shirt στη βόλτα.

#Φούστες
Αν πρέπει να ονομάσουμε ένα είδος ρούχου ως το απόλυτο trend της σεζόν τότε αυτό θα είναι η φούστα σε όλες της τις εκδοχές! Οι δερμάτινες, οι μίντι φούστες, οι φούστες με κουμπιά, οι μάξι φούστες είναι κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα κάθε γυναίκας.

Tip! Συνδύασε τη μίντι φούστα σου με ζιβάγκο και platform boots και κλέψε όλα τα βλέμματα πάνω σου!

#Πανωφόρια
Γούνες, καμπαρντίνες, leather jackets, denim, αντιανεμικά jackets, είναι μερικά από τα trends που λατρεύουμε φέτος και ανυπομονούμε να τα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Στο ‘ALE θα βρεις δερμάτινα jackets και γούνες που θα σε ανακηρύξουν βασίλισσα του στιλ.

Tip! Κάνε τέλειο layering συνδυάζοντας ένα σακάκι με ένα δερμάτινο jacket!

#Ζακέτες
Στα πρώτα φθινοπωρινά πανωφόρια που θα φορέσεις θα σου πρότεινα να προσθέσεις και μερικές ζακέτες. Οι ζάκετες είναι must αυτή τη σεζόν και μας αρέσει να τις φοράμε με τζιν, με καλά παντελόνια, με φούστες αλλά και με φορέματα.

Tip! Φόρεσε πάνω από τη ζακέτα σου μια δερμάτινη ζώνη και ankle boots και δημιούργησε το απόλυτο φθινοπωρινό boho style.

#Φορέματα
Στο brand ‘ALE θα ανακαλύψεις ιδιαίτερα σχέδια σε φορέματα με μοναδικά prints που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Διάλεξε το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο και κάνε ανατρεπτικούς συνδυασμούς με μποτάκια, γόβες, over-the-ankle boots και πέδιλα.

Tip! Φέτος λατρεύουμε τον συνδυασμό φόρεμα με combat boots! Για δοκίμασέ τον κι εσύ…

#Παντελόνες
Οι καμπάνες, οι φαρδιές παντελόνες και τα ζιπ κιλότ είναι παντελόνια που αξίζει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου. Είναι basic κομμάτια της φετινής σεζόν που θα φορέσεις ξανά και ξανά με πολλούς τρόπους.

Tip! Στο brand ‘ALE θα βρεις καμπάνες με φλοράλ σχέδια που θα σε ξετρελάνουν!

#Πλεκτά
Σε ό,τι αφορά το καθημερινό σου casual ντύσιμο τα πλεκτά ρούχα είναι ό,τι πρέπει για στιλάτες εμφανίσεις. Φέτος ξεχωρίζουμε χρώματα όπως το μουσταρδί, το μπλε, το μοβ και το πορτοκαλί!

#Tip! Φόρεσε το πλεκτό φόρεμά σου πάνω από μια καμπάνα για φρέσκο και ανανεωμένο look!

#Μποτάκια
Tα combat boots και τα μποτάκια με κορδόνια είναι στη λίστα με τα top trends της σεζόν και αξίζει να τα προσθέσεις κι εσύ στην παπουτσοθήκη σου! Θα τα βολευτείς όσο τίποτα άλλο.

Aνακαλύψτε όλα τα παραπάνω ρούχα και ακόμα περισσότερα στο επίσημο site της ‘ALE εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα