Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10/1

Το ροζ nude είναι μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν -για την ακρίβεια το τελευταίο διάστημα οι σχεδιαστές δείχνουν πως την λατρεύουν γι’ αυτό και της δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές τους -και σας προτείνουμε να την υιοθετήσετε κι εσείς αν θέλετε ένα κοριτσίστικο και σικ αποτέλεσμα. Είτε total, κάνοντας ένα μονόχρωμο look, είτε επιλέγοντας ένα ρούχο ή αξεσουάρ.

Σε αυτή την απόχρωση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα ροζ

nude σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα πουλόβερ με χοντρή πλέξη, ελαφρώς ζιβάγκο με τρουακάρ μανίκι με μια φούστα midi κλος με παγιέτες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο λεπτό ζωνάκι και ένα ζευγάρι nude περλέ ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες, Dukas.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μαλλιά με όγκο, ανάλαφρες άκρες και χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε κι εσείς αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Mischief Minx της MAC, τo highlighter από την παλέτα Be A Light της Becca και στα χείλη το κραγιόν Luxe Matte Lip Color, Nude Reality της Bobbi Brown και στη μέση των χειλιών για έξτρα λάμψη λίγο υγρό highlighter, Νο 02 Metals της Golden Rose.

Τα ροζ πουλοβεράκια είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές των celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και των fashion bloggers που παρακολουθούμε στενά για τις καθημερινές εμφανίσεις τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε κι εσείς για τα επόμενά σας looks.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην ερώτησή μας. Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9/1

Keywords
Τυχαία Θέματα