ΑΥΤΗ είναι η μεγαλύτερη τάση στα τζιν της σεζόν – Θα τη λατρέψεις!

Αφού φορέσαμε τις φόρμες και τα κολάν μας περισσότερο από ποτέ, τώρα είναι η σειρά των τζιν για να μπουν στην εξίσωση και να μας βοηθήσουν να κάνουμε μοναδικές εμφανίσεις. Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο trend που φοράμε αυτή την άνοιξη και θα φορέσουμε πολύ και το καλοκαίρι;

Τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια που ανοίγουν λίγο στα πόδια είναι trend που αγαπάμε και δεν θέλουμε να…«βγάζουμε» από πάνω μας! Πώς θα τα φορέσεις; Δες παρακάτω 4 looks που θα σε εμπνεύσουν να πειραματιστείς

λίγο παραπάνω με το στιλ σου χωρίς πολλές υπερβολές.

#1. Συνδύασε το αγαπημένο σου τζιν με ένα πουκάμισο και blazer στο γραφείο και στη συνέχεια βγάλε το πουκάμισο και φόρεσε σκέτο το σακάκι σου σε μια βραδινή έξοδο! Το λευκό blazer ταιριάζει τέλεια με ένα high waisted jeans και θα ευχαριστηθείς να το φοράς όλη την άνοιξη αλλά και το καλοκάιρι που ακολουθεί.

#2. Εναλλακτικά, για ένα πιο casual look μπορείς να δοκιμάσεις το τζιν σου με ένα λευκό t-shirt και γιλέκο ολοκληρώνοντας το styling με loafers. Πρόσθεσε τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι γυαλιών, μερικά κοσμήματα και ίσως ένα καπέλο και είσαι έτοιμη!

#3. Το ψηλόμεσο τζιν σου μπορεί να ταιριάξει τέλεια με ένα λευκό φανελάκι ή t-shirt. Πρόσθεσε από πάνω ένα oversized σακάκι και western boots και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της ημέρας.

#4. Το συγκεκριμένο look θα μπορούσες να το υιοθετήσεις μέσα στο σπίτι, σε μια έξοδο, στη δουλειά ή σε κάθε casual περίσταση. Θα χρειαστείς το αγαπημένο σου high waisted jeans, ένα πουκάμισο και chunky sandals.

Διαβάστε ακόμα: Οι φούστες που έχουν γίνει viral και θα φορεθούν περισσότερο αυτό το Καλοκαίρι!

Μαρία Ηλιάκη: Το στιλ της εγκυμοσύνης της είναι υπέροχο – Δες πώς θα το αντιγράψεις!

4 ρούχα και αξεσουάρ που δεν λείπουν από την ντουλάπα καμίας Γαλλίδας αυτόν τον Μάιο

Keywords
Τυχαία Θέματα