Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου!

Ευτυχισμένες στιγμές βίωσαν σήμερα η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς παντρεύτηκαν παρουσία αγαπημένων τους προσώπων.

Η τραγουδίστρια και ο personal trainer παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου. Ιδιαίτερα διακριτικοί, επέλεξαν να γίνει ο γάμος τους έχοντας στο πλευρό τους μόνο στενούς φίλους και λίγους συγγενείς.

Παρόλα αυτά, είναι γνωστό πως μετά τον ερχομό της κορούλας τους, η Ελένη και ο Ετεοκλής θα πραγματοποιήσουν με θρησκευτικό γάμο!

Λίγο μετά την αποκάλυψη του γάμου τους, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μέσω InstaStories,

την πρώτη φωτογραφία. Συγκεκριμένα, ανάρτησε στιγμιότυπο με τη μπομπονιέρα που επέλεξαν να χαρίσουν στους καλεσμένους τους.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια:

Να σας θυμίσουμε πως η Ελένη Χατζίδου διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνής της. Πρόσφατα βρέθηκε μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου καλεσμένη στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το όνομα που θέλουν να δώσουν με το καλό στη μικρή τους… Μελίτα – Δήμητρα πρόκειται να την ονομάσουν. Το Μελίτα είναι ένα όνομα που επέλεξαν οι ίδιοι για την κόρη τους “Αγία Μελιτίνη, μελιστάλαχτη”, ανέφερε συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου για το όνομα που τους αρέσει πολύ. Ενώ το δεύτερο όνομα της θα είναι Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή και θέλουν να την τιμήσουν.

Διαβάστε ακόμη:

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η απάντησή της στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει!

Κώστας Ευριπιώτης: Υποβασταζόμενη η σύντροφος του, Λίλιαν Μπότση στην κηδεία του

ΝΙΝΟ: Τι «μαγειρεύει» με τον μεγαλύτερο παίκτη στο real estate του πλανήτη

Keywords
Τυχαία Θέματα