Η Έλενα Χριστοπούλου στις παίκτριες του My Style Rocks: “Τέτοιες στιγμές θα ήθελα πραγματικά να σβήσει…”

Τα κορίτσια του My Style Rocks γι’ ακόμη μια ημέρα προσπάθησαν να πείσουν τους τρεις κριτές για τις ικανότητες τους στο styling. Ωστόσο, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να μοιραστεί μαζί τους κάποια πράγματα και να τις συμβουλεύσει.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια που έφτασε η στιγμή να σχολιάσει την εμφάνιση της Κρίστεν, φανερά ενοχλημένη έσπευσε να εξγήσει στα κορίτσια του ριάλιτι μόδας:

“Τέτοιες στιγμές θα ήθελα πραγματικά να σβήσει το Instagram

και το Internet αλήθεια, για να είστε κανονικά κορίτσια που δεν θα επηρεάζεστε με το τι σας λένε και το λέω για όλες… Το να άγεσαι και να φέρεσαι από το Ιντερνέτ δεν είναι προσωπικότητα. Δεν είναι προσωπικότητα για μια γυναίκα γενικά. Μια γυναίκα ντύνεται ωραία, βάφεται, μυρίζει ωραία, έχει το styling και λέει ορίστε ήρθα. Θα κάτσουμε να κοιτάμε το Ιντερνετ τι έγραψε, αν το μαύρο το δερμάτινο που φόρεσες ήταν vintage; Υπάρχουν κορίτσια στο σπίτι που δεν έχουν Ίντερνετ και σε βλέπουν με μια τέτοια φούστα και ένα πουκάμισο. Και το δεύτερο πουκάμισο που έχεις βάλει θα το βάλει και αύριο ρε Κρίστεν και κάθε Κρίστεν εδώ μέσα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ηθοποιός χώρισε και η πρώην σύντροφός του δήλωσε ότι είναι τσιγκούνης! 

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν με τα “Μεσάνυχτα”: Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί! 

Ο Χάρης Βαρθακούρης για το Big Brother: “Θα είναι ήδη πιο τεταμένα τα νεύρα των παικτών” 

Keywords
Τυχαία Θέματα