Street Fashion: Τι φοράνε οι πιο γνωστές Ελληνίδες στην καθημερινή τους ζωή;

Έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε στην τηλεόραση και στα περιοδικά και δείχνουν πάντα αψεγάδιαστες. Πώς είναι όμως στην καθημερινότητά τους οι Ελληνίδες celebrities όταν τις τσακώνει ο φωτογραφικός φακός χωρίς να το περιμένουν; Δες παρακάτω το στιλ τους!

@Bίκυ Καγιά
Η Βίκυ Καγιά προσέχει πάντα την εμφάνισή της είτε είναι μπροστά από τις κάμερες είτε από πίσω. Ωστόσο στις καθημερινές εμαφνίσεις της προτιμάει ένα πιο απλό και casual look με μοντέρνες πινελιές. Πριν λίγες μέρες ο φακός την πέτυχε με ξεβαμμένο τζιν,

κοντό jacket, αθλητικά παπούτσια και κάλτσες, όπως προστάζει η μόδα τελευταία.

@Σάσα Σταμάτη
Η Σάσα Σταμάτη λατρεύει τους mix & match συνδυασμούς. Όπως θα δεις στη φωτογραφία επιλέγει ένα animal print παντελόνι που το ταιριάζει με ροκ t-shirt και δερμάτινο jacket, ενώ ολοκληρώνει το look με biker boots.

@Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
H Kωνσταντίνα επιλέγει και αυτή με τη σειρά της λεοπάρ στενό παντελόνι που συνδυάζει με λευκό oversized φούτερ, αθλητικά παπούτσια και scrunchy στα μαλλιά.

@Εύη Αδάμ
Η Εύη Αδάμ είναι λάτρης του minimal style και εντυπωσιάζει με την απλότητα του outfit που επιλέγει. Η ίδια φοράει τζιν παντελόνι, ζιβάγκο, μακρύ παλτό και sneakers.

@Ελένη Τσολάκη
H Eλένη Τσολάκη προτιμάει να συνδυάσει το ξεβαμμένο τζιν της με μπάσκετ sneakers, t-shirt και δερμάτινο jacket.

@Πόπη Τσαπανίδου
H Πόπη Τσαπανίδου προσέχει την εικόνα της και είναι πάντα περιποιημένη. Σε αυτό το look τη βλέπουμε με skinny παντελόνι, βελούδινο πανωφόρι και combat boots.

@Άννα Δρούζα
H Άννα Δρούζα επιλέγει τις μπότες που φοράνε όλες οι influencers στο εξωτερικό. Η ίδια συνδυάζει τις μπότες της με pencil φούστα, γούνινο jacket και ζιβάγκο.

@Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τα δερμάτινα παντελόνια και τα επιλέγει συχνά στην καθημερινότητά της. Σε αυτό το look «παντρεύει» το παντελόνι της με σατέν πουκάμισο και πολύ ιδιαίτερα μποτίνια.

@Νάταλι Θάνου
Η Νάταλι Θάνου επιλέγει πιο αθλητικό look και ταιριάζει το κολάν της με φούτερ, αθλητικά παπούτσια και ένα καφέ teddy coat.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα: 5 λεπτομέρειες στο ντύσιμό μας που πρέπει να προσέξουμε αυτόν τον χειμώνα!- Δες τα tricks που σου προτείνουμε και αναβάθμισε το στιλ σου!

Julie Sarinana: Η πιο boho instagrammer μας δείχνει 5 tricks για τα πιο ωραία outfits- Δώσε μια διαφορετική πινελιά στην εμφάνισή σου

H Miley Cyrus στο show του Marc Jacobs: Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της!- Δες πώς εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια στο show του σχεδιαστή

Keywords
Τυχαία Θέματα