Δείτε γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε δύο αποχρώσεις κονσίλερ στην περιοχή κάτω από τα μάτια

Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι μία από τις πιο ευαίσθητες του προσώπου. Παράλληλα είναι το σημείο που μαρτυρά την κούραση, την αϋπνία και το άγχος. Μαύροι κύκλοι και σακούλες κάνουν την εμφάνιση τους κι εσείς προσπαθείτε με κάθε τρόπο να καλύψετε τα σημάδια κάθε πρωί. Οι make up artists κατά καιρούς μας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές αφού είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα πολύ συχνά με τις διάσημες

πελάτισσες τους.

Και τώρα έρχονται να αποκαλύψουν ένα tip που θα σας σώσει. Επιμένουν λοιπόν πως αν θέλετε να φαίνεται άψογη η περιοχή κάτω από τα μάτια πρέπει να χρησιμοποιείτε δύο διαφορετικές αποχρώσεις κονσίλερ. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε ένα φρέσκο και κυρίως φυσικό look και φινίρισμα.

Θα χρειαστείτε λοιπόν το κονσίλερ που χρησιμοποιείτε συνήθως και ένα ακόμη σε μια πιο απαλή απόχρωση.

Photo: Fotosite Gamma/Rapho/Getty Images/Ideal Image

Ξεκινάτε με τον απαλό τόνο. Το απλώνετε στις εσωτερικές γωνίες του ματιού αλλά και στα σημεία που είναι μαύρα ή έχουν μια μοβ απόχρωση. Κάνετε καλό blending με ένα πλατύ πινέλο, απλώνοντας καλά το προϊόν ώστε να μην δημιουργηθούν γραμμές.

Στη συνέχεια απλώνεται την πιο έντονη απόχρωση κονσίλερ. Το εφαρμόζετε ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία προς την περιοχή κάτω από τα μάτια. Καλό είναι να επιλέξετε μια ενυδατική φόρμουλα που απλώνετε πιο εύκολα. Ελάχιστη ποσότητα είναι αρκετή ώστε να καλύψει τις ατέλειες και να χαρίσει έξτρα λάμψη. Θα πρέπει και πάλι να κάνετε blending με το πινέλο. Είναι μια κίνηση που δεν πρέπει να ξεχνάτε.

Και κάτι ακόμη: Απλώστε μικρή ποσότητα setting powder ώστε να παραμείνει το αποτέλεσμα αναλλοίωτο για ώρες.

Κεντρική photo: Bennett Raglin/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

BRIT Awards: Δείτε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks

Δείτε γιατί πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας με μηλόξιδο μια φορά την εβδομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα