Η έκκληση της οικογένειας Φιλιπποπούλου για τις κηδείες των διδύμων και των παππούδων τους

Η Βασιλική και η Σοφία Φιλιπποπούλου, τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια, έχασαν τη ζωή τους μετά τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην Ανατολική Αττική. Να σας θυμίσουμε πως τα δύο κορίτσια βρέθηκαν νεκρά με τους παππούδες τους, μια ιστορία που συγκλόνισε την Ελλάδα, αλλά και τα ξένα Μέσα.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι κηδείες των κοριτσιών, αλλά και των παππούδων τους. Η οικογένεια Φιλιπποπούλου μέσω δικηγόρου, έστειλε ανακοίνωση προς τα Μέσα, καθώς επιθυμεί να μην υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη

τις δύσκολες ώρες της κηδείας.

Η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο Λήδας Ρούσσου:

Σας κοινοποιούμε την κάτωθι ανακοίνωση της Οικογένειας Φιλιπποπούλου και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας.
Εκ μέρους της Οικογένειας

_______
ΠΡΟΣ
1. Την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), που εδρεύει στην Αθήνα, Ακαδημίας αρ. 20, κι εκπροσωπείται νόμιμα, email: [email protected]
2. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αμερικής αρ. 5, κι εκπροσωπείται νόμιμα, email: [email protected]
3. Την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Φειδίου 2 & Χαριλάου Τρικούπη, κι εκπροσωπείται νόμιμα, email: [email protected]
4. Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αθήνα, 31 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Των γονέων των ανηλίκων εκλιπουσών Βασιλικής και Σοφίας Φιλιπποπούλου, των τέκνων των Φιλίππου και Σοφίας Φιλιπποπούλου και των λοιπών στενών συγγενών αυτών.

Εντός των επομένων ημερών και με το πέρας των απαιτούμενων διαδικασιών, θα κηδεύσουμε τα πολυαγαπημένα μας τέκνα, Σοφία και Βασιλική, και τους πολυαγαπημένους γονείς μας και παππού και γιαγιά αυτών, Φίλιππο και Σοφία Φιλιπποπούλου.

Όλοι εμείς και κάθε στενός συγγενής μας ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όλον τον κόσμο για τη συμπαράστασή του προς εμάς και τη θλίψη του για τον χαμό αυτών.

Θα θέλαμε όμως, για πολύ προσωπικούς λόγους, οι Ενώσεις σας να απευθυνθούν και να ζητήσουν από τα μέλη τους να μην καταγράψουν την νεκρώσιμη ακολουθία, ο καθένας από τη δική του μεριά, και να αποφύγουν κάθε σχετικό ρεπορτάζ και δημοσίευμα, γιατί ο πόνος μας μεγαλώνει περισσότερο με αυτά.

Παρακαλούμε αυτήν τη συνειδητή επιθυμία μας να την αποδεχτείτε και από σεβασμό στη μνήμη των εκλιπόντων.

Κατανοούμε την ευαισθησία υμών και του απλού πολίτη, που θέλει πληροφόρηση και ενημέρωση, πλην όμως αυτήν τη στιγμή προέχει για εμάς η βαθιά θλίψη μας και θέλουμε ο τελευταίος αποχαιρετισμός να γίνει σε στενά οικογενειακά πλαίσια.

Πιστεύουμε ότι η τήρηση της ανωτέρω επιθυμίας μας προέχει από κάθε άλλο δικαίωμα και δεν θέλουμε να μας φέρετε στη δύσκολη θέση να βλέπουμε και να ακούμε στιγμές που δε θα ξεχάσουμε ποτέ.

Τέλος, θέλουμε να σας δηλώσουμε ότι θα τιμήσουμε τη μνήμη τους με κάθε τρόπο και μέσο.

Οι γονείς των ανηλίκων Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου
Τα τέκνα των Φιλίππου και Σοφίας Φιλιπποπούλου
Και οι λοιποί στενοί συγγενείς

Διαβάστε ακόμη:

Έλλη Κοκκίνου: “Πέρασα πολύ άσχημα μαζί του σε εκείνη τη συνεργασία”

Keywords
Τυχαία Θέματα