Kim Kardashian: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που είπε στον Donald Trump στην συνάντηση τους!

Καλεσμένη στο “Jimmy Kimmel Live” βρέθηκε η Kim Kardashian, η οποία παραχώρησε στον παρουσιαστή του show, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψη της στον Λευκό Οίκο, μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από τον Donald Trump. Μιλώντας γι΄αυτό, αποκάλυψε πως όταν της τηλεφώνησε για να πάει στο γραφείο του, η ίδια, ήταν στη μέση μιας γυμνής φωτογράφησης. Βέβαια, ξεκαθάρισε πως φόρεσε μια ρόμπα για να μιλήσει μαζί του.

Όσο για

την εμπειρία της στον Λευκό Οίκο, φαίνεται πως θα της μείνει αξέχαστη, καθώς δηλώνει ενθουσιασμένη. Μάλιστα, αποκάλυψε ποια ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στον Donald Trump. «Περπάτησα και μπήκα μέσα αποσβολωμένη, κοίταξα γύρω μου και ένιωσα σα να με χτύπησε κεραυνός μόλις συνειδητοποίησα πως ήμουν στο Οβάλ Γραφείο και του είπα “Ουάου, είμαστε στο Οβάλ Γραφείο”. Αυτό του είπα, ήταν το πρώτο πράγμα που του είπα και χρειάστηκα λίγο χρόνο προκειμένου να συνέλθω.», είπε.

Να σας θυμίσουμε πως οι δύο τους συναντήθηκαν, καθώς η reality star, έπεισε τον Donald Trump να απελευθερώσει ισοβίτισσα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Τα λόγια δεν χωρούν την αγάπη που έχω…”

Keywords
Τυχαία Θέματα