Η δήλωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που “άναψε” φωτιές στο Πρω1νό-Τι αποκάλυψε η Φαίη;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού People. Η παρουσιάστρια παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο, Μαρίνο Βυθούλκα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της πορεία.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως τίποτα δεν της χαρίστηκε: “Τίποτα δεν μου χαρίστηκε και τίποτε δεν ήρθε ουρανοκατέβατο. Σε κανέναν δεν γίνεται κάτι μόνο για τα ωραία του μάτια”! Απόσπασμα της συνέντευξης της παρουσιάστηκε και στο Πρω1νό και τα σχόλια που έγιναν ήταν ποικίλα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν έκρυψε

τη δυσαρέσκεια του για τη δήλωση αυτή της παρουσιάστριας και έσπευσε να πει: “Αν την είχα μπροστά μου μετά από αυτή τη συνέντευξη θα τη ρωτούσα: “Σοβαρά μιλάς”; Δεν της χαρίστηκε τίποτα; (…) Πώς ξεκίνησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Ως μοντέλο προσώπου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μετά την είδαμε στην παρέα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, εκεί υπήρχε και η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία ξαφνικά εξαφανίστηκε. Μετά συνέχισε σιγά-σιγά στον Alpha τον οποίο αμφισβήτησε προχθές – σε δηλώσεις της -. Ξαφνικά φεύγουν αρχισυντάκες, φεύγουν συνεργάτες της που στέλνουν εξώδικα γιατί έφυγαν εν μια νυχτί, που την άλλη μέρα έμειναν χωρίς δουλειά. Έξι χρόνια να στηρίζει ο σταθμός την παρουσιάστρια και τώρα ξαφνικά να μας λέει ότι δεν είναι ουρανοκατέβατη”;

Η Φαίη μας αναφερόμενη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκάλυψε: “Εγώ τα ξέρω. Έχουν έρθει και δικοί μου συνεργάτες, άνθρωποι και μου έχουν πει τις ιστορίες όπως ακριβώς έχουν συμβεί. Αλλά να σας πω κάτι; Προχθές που την είδα στο My Style Rocks μου άρεσε! Έχει μια ανεμελιά τηλεοπτικά, αλλά είναι κακότροπη, είναι λίγο αγενής. Όχι τηλεοπτικα”!

Την κουβέντα έκλεισε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία τόνισε: “Προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο ότι είναι καλή, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν ήταν καλή και σε συμπεριφορά από ότι λέγεται και από ότι έχουν ζήσει κάποιοι άνθρωποι”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το αν θα παρουσιάσει τον 3ο κύκλο του My Style Rocks!

Keywords
Τυχαία Θέματα