Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει: “Δεν με ήθελαν από το κανάλι…”

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” και παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σειρά “Η ζωή της άλλης” και αποκάλυψε πως για να πάρει τον ρόλο της Ξένιας έκανε 30 κάστινγκ, καθώς δεν την ήθελαν από το MEGA στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο. Εκεί ξεκίνησα. Όταν είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση ένιωσα περίεργα. Ήμουν με φυσικό μαλλί και μου το κούρεψαν καρέ. Ήμουν παιδάκι, 19 χρονών. Αναγνωρίσιμη έγινα στη Ζωή της Άλλης. Μετά το Δεληγιάννειο έκανα μια δουλειά στον Alpha, τους Ατρόμητους, που δεν πήγε καλά και κόπηκε το πρώτο τρίμηνο.

Η εταιρία παραγωγής που έκανε τους Ατρόμητους έκανε και τη Ζωή της Άλλης και με κάλεσαν για κάστινγκ. Όπου μετά από μια σειρά κάστινγκ με τον Δημήτρη Αρβανίτη, τύπου 30, δεν υπήρχε πόσα κάστινγκ έκανα, αμέτρητα. Νομίζω ότι με φώναζε για δύο μήνες καθημερινά και κάθε μέρα μου έδινε και άλλο κείμενο. Με είχε για το ρόλο της Ελπίδας, της καλής, και τελευταία στιγμή γύρισε όλο τούμπα και μου έδωσε το ρόλο της Ξένιας.

Δεν περίμενα ότι θα πάρω το ρόλο, είχα ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ που στο τέλος τους είπα “αν δεν με θέλετε, μη με φωνάζετε γιατί αισθάνομαι άσχημα πια”. Είχα κάνει κάστινγκ με όλους τους Έλληνες ηθοποιούς. Έκανα τόσα κάστινγκ γιατί δεν με ήθελαν από το κανάλι. Ήμουν μια κοπέλα χωρίς εμπειρία, πάρα πολύ μικρή, καθόλου γνωστή και ο ρόλος ήταν καραπρωταγωνιστικός και πολύ δύσκολος και δυνατός. Σε μια καθημερινή σειρά καθημερινή του Mega που πόνταραν πολλά πάνω της, με πρωταγωνίστρια την Κάτια Δανδουλάκη”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε για το Αλ Σιχτίρι! «Είχα μια έμπνευση, αλλά το κανάλι θεώρησε…»

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του για την ξαφνική απώλεια αγαπημένου του προσώπου – «Καλό ταξίδι άγγελε μου!»

Keywords
Τυχαία Θέματα