Masterchef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

Ημέρα δοκιμασίας αποχώρησης απόψε στο MasterChef για τους δυο παίκτες που επέστρεψαν: Θάνο Σπανό και Ντέιβιντ Τζίμερσον, αλλά και για τον «παλαίμαχο», Ζαχίρ Γιαβαρί.

Οι τρεις υποψήφιοι έπρεπε να ακολουθήσουν πιστά τη συνταγή για το πιάτο αντιγραφής καθώς και να επιδείξουν υπομονή, συγκέντρωση και άριστη διαχείριση χρόνου, προκειμένου να φέρουν εις πέρας τις πολύπλοκες παρασκευές και να ολοκληρώσουν το πιάτο τους.

Πάπια με καραμελωμένο Σικορέ, ποσέ Αχλάδι, πουρέ από Παστινάκι αρωματισμένο με Βανίλια Μαδαγασκάρης και Κρασί Port ήταν το αποψινό πιάτο αντιγραφής.

Κατά

τη διάρκεια της αντιγραφής ο εξώστης προσπάθησε να εμψυχώσει τους τρεις διαγωνιζόμενους διώχνοντας λίγο από το άγχος τους με ένα τραγούδι που σκάρωσαν στα πρόχειρα.

Δείτε το τραγούδι τους:

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Masterchef;

Την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε ο Τάσος, ένας από εκείνους που μπήκαν ξανά στον διαγωνισμό έχοντας, όχι μόνο μια δεύτερη, αλλά και τρίτη ευκαιρία. Άλλος ένας από τους παίκτες που επέστρεψαν στο σπίτι αποχώρησε απόψε από το διαγωνισμό. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Τζίμερσον ο οποίος έφυγε οριστικά από το σπίτι του Masterchef! «Βγες έξω και μάθε από τις αδυναμίες σου», τον συμβούλεψε ο Πάνος Ιωαννίδης και συμπλήρωσε: «Για εμένα αυτό που βλέπω είναι τα τεχνικά κομμάτια, μάθε εκεί πάνω να δουλεύεις, γιατί αυτή είναι η βάση σου. Από εκεί και πέρα η φαντασία σου θα σε πάει πολύ πιο ψηλά.»

«Πολύ δυνατή συμβουλή που θα κρατήσω για μια ζωή ώσπου να φτάσω εκεί ψηλά. Εκτιμώ το γεγονός ότι ο μέντοράς μου πιστεύει πάρα πολύ σε εμένα και τη στιγμή που φεύγω. Πονάει περισσότερο η δεύτερη φορά για το λόγο ότι ήρθα αποφασισμένος για ένα στόχο και πάλι φεύγω νωρίς, όμως αυτά έχει το παιχνίδι», δήλωσε ο Ντέιβιντ Τζίμερσον ευχαριστώντας τους κριτές για τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε. «Φεύγω από εδώ με θλίψη και χαρά. Θλίψη γιατί θα αφήσω πίσω τα απιδιά με τα οποία έχουμε δεθεί πάρα πολύ και χαρά γιατί έξω υπάρχει και συνέχεια. Όλα θα κριθούν έξω», ανέφερε ο παίκτης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στον Ντέιβιντ δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε. Από αύριο, νέες προκλήσεις περιμένουν τους 12 –πλέον- παίκτες του #MasterChefGR. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 9 Απρ, 2019 στις 12:48 μμ PDT


Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Μαυρίδης: Η φωτογραφία που ανάρτησε μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Δείτε τη φωτογραφία από το μαιευτήριο!

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα