MasterChef: Ασημίνα Ουστάλλι και Πάνος Τόγιας κανονίζουν το… γάμο τους!

Πάνος Τόγιας και Ασημίνα Ουστάλλι έχουν ξεκαθαρίσει πως είναι μόνο φίλοι, αλλά τα πειράγματα και τα υπονοούμενα ανάμεσα τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι του MasterChef δεν έχουν τέλος.

Σε προηγούμενο επεισόδιο τα σχόλια της Ασημίνας Ουστάλλι στους συμπαίκτες της στο MasterChef την ώρα του πρωινού, έκαναν τον Πάνο Τόγια να μιλήσει στην κάμερα για την ιδιαίτερη συμπάθειά της προς το πρόσωπο του κριτή, Πάνου Ιωαννίδη.

Ο Πάνος δεν δίστασε, μάλιστα, να αναφέρει πως η Ασημίνα είναι… ερωτευμένη με τον κριτή του διαγωνισμού.

«Ο

έρωτας της Ασημίνας με τον κύριο Ιωαννίδη, εντάξει, κάτι ασχολίαστο. Φαντάζομαι θα της άρεσε πριν το παιχνίδι. Δεν νομίζω να δημιουργήθηκε εδώ αυτός ο έρωτας», είχε χαρακτηριστικά ο Πάνος Τόγιας με αφορμή τα σχόλια της Ασημίνας για τον κριτή του παιχνιδιού.

Αυτή τη φορά οι δύο παίκτες φαίνεται πως κανόνιζαν το γάμο τους! «Του Πάνου του μαθαίνω έναν ιδιαίτερο χορό, όταν παντρευτώ να τον ξέρει. Πώς θα έρθει στο γάμο έτσι; 18 Ιουνίου στη Μύκονο. Εγώ εκεί θέλω να κάνω το γάμο μου στη Μύκονο, έχετε πρόβλημα;», σχολίαζε η παίκτρια στο δωμάτιο του MasterChef με τον Παντελή Βούρο να δίνει τις ευχές του στο… ζευγάρι.

«Εγώ θα πάω. Άμα θες έλα με το κουστουμάκι σου, την παρέα σου και τις βέρες, με τον κουμπάρο, πλήρωσε και τη δεξίωση και εγώ απλά θα έρθω στην παραλία με το ωραίο το χαβανέζικο νυφικό, γιατί θέλω να είναι ανοιξιάτικο», περιέγραφε η Ασημίνα στον αποσβολωμένο Πάνο.

«Θα πάρεις έπαθλο ζωής, αν δεν πάρεις το έπαθλο» τρόλαραν οι υπόλοιποι τον Πάνο.

Δείτε τα απολαυστικά πειράγματα των δύο παικτών!

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Παρτσαλάκης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του για την ξαφνική απώλεια αγαπημένου του προσώπου – «Καλό ταξίδι άγγελε μου!»

«Μετά το θάνατο του πατέρα μου, έκανε τούμπα όλη η ζωή μου… ήμουν πέντε μέρες νιόπαντρος»

Keywords
Τυχαία Θέματα