Η Ασημίνα Ιγγλέζου απαντά για την… πιπεράτη αποκάλυψη που έκανε για τον Τριαντάφυλλο!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor. 

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι η παίκτρια που θέλει να πάρει τη νίκη, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη. 

“Το Survivor ήταν σε κάποια κομμάτια εύκολο και σε άλλα δύσκολο. Επειδή είμαι μοναχικός άνθρωπος, δεν μπορούσα όλο αυτό το γύρω γύρω με στρατηγική, καυγάδες

και φωνές. Θα ήθελα η Μαριαλένα να κερδίσει γιατί το αξίζει κι είναι από την αρχή. Δεν ξέρω αν εκμεταλλεύτηκε την σχέση της με τον Σάκη ή το έκανε το παιχνίδι. Της τον έφεραν τον Σάκη, δεν θεωρώ ότι φταίει σε κάτι. Υπήρχε η σχέση, δεν την δημιούργησε στο παιχνίδι.”, είπε.

Όσο για την αποκάλυψη που έκανε για τον Τριαντάφυλλο ότι είχε αυτοικανοποιηθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, απάντησε: “Δεν είπα κάτι εγώ για τον Τριαντάφυλλο, το είχε δηλώσει ο ίδιος κι όταν βγήκε από το δάσος, δεν το διέψευσε. Εγώ τον εκτιμώ τον άντρα που λέει ότι σκέφτεται το αγαπημένο του πρόσωπο και περνάει καλά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αιμίλιος Χειλάκης: Απαντά για τις δηλώσεις περί επίσκεψης στον Δημήτρη Λιγνάδη που προκάλεσαν ντόρο

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το ξεχωριστό όνομα που θα δώσει στην κόρη της!

Survivor-Γιώργος Ασημακόπουλος: Δεν θα κρατήσει όλη την αμοιβή του από το ριάλιτι

Keywords
Τυχαία Θέματα