Survivor-Γιώργος Ασημακόπουλος: Δεν θα κρατήσει όλη την αμοιβή του από το ριάλιτι

Σε μία συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (25/6) κατά τη διάρκεια του Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου για τον Γιώργος Ασημακόπουλο. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο παίκτης του Survivor θα δώσει ένα μέρος της αμοιβής του σε παιδάκια που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

“Είμαι σε θέση να γνωρίζω, επειδή είχα συνομιλήσει μαζί του πριν φύγει και τώρα μπορώ να το πω. Τόσο καιρό δεν μπορούσα να το πω γιατί ήταν και σε εξέλιξη οι ψηφοφορίες, αλλά τώρα έχουν κλείσει όλα αυτά.”, είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου. 

“Επιθυμία

του Γιώργου για όσο καιρό θα παρέμενε στο παιχνίδι και όσα χρήματα κι αν κέρδιζε, ήταν να δώσει ένα μέρος του ποσού που θα εισπράξει στα παιδιά με καρκίνο. Εγώ δεν είχα καταλάβει τότε κάτι, αλλά μετά το μάθαμε μέσα από το παιχνίδι.”, συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Να σας θυμίσουμε πως ο αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου “έφυγε” απ’ τη ζωή σε ηλικία 10 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί την Κυριακή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γλυκά Νερά-Βίντεο ντοκουμέντο: Όταν ο συζυγοκτόνος είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του Σπύρου Σούλη, πριν επτά χρόνια

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της και το συγκινητικό μήνυμα

Ο Γιώργος Τσαλίκης κατά του ΣΚΑΪ: “Θα το πάρουν το μάθημα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γλιτώσουν”

Keywords
Τυχαία Θέματα