Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Μικρές φωτιές παντού” και “Πως να μάθεις στον δράκο σου να λέει συγγνώμη”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

ΜΙΚΡΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ (POCKET), NG CELESTE / ΙΝΓΚ ΣΕΛΕΣΤ

Στο Σέικερ Χάιτς, ένα ήρεμο, προοδευτικό προάστιο του Κλίβελαντ, όλα είναι σχεδιασμένα ως την τελευταία λεπτομέρεια – από τη χάραξη των στριφογυριστών δρόμων ως το χρώμα των σπιτιών, ως τις επιτυχημένες ζωές που πρόκειται να ζήσουν οι κάτοικοί του.

Και κανείς δεν ενσαρκώνει αυτό το πνεύμα καλύτερα απ’ ότι η Έλενα Ρίτσαρντσον, της οποίας η βασική αρχή είναι να σέβεται πάντα τους κανόνες. Τότε, στην ειδυλλιακή φούσκα που συνιστά τη ζωή της οικογένειάς της, μπαίνει η Μία Γουόρεν, μια αινιγματική καλλιτέχνιδα που νοικιάζει μαζί με την έφηβη κόρη της, την Περλ, ένα σπίτι των Ρίτσαρντσον.

Σύντομα η Μία και η Περλ αποκτούν πολύ σημαντικότερο ρόλο στη ζωή τους από αυτόν των απλών ενοικιαστριών – και τα τέσσερα παιδιά των Ρίτσαρντσον γοητεύονται από τη μητέρα και την κόρη. Η Μία όμως κουβαλά ένα μυστηριώδες παρελθόν και μια αψηφισιά για το κατεστημένο που απειλεί να ανατρέψει την τόσο τέλεια οργανωμένη κοινότητά τους.

Το Μικρές φωτιές παντού διερευνά το βάρος των μυστικών, την τρομερή δύναμη της μητρότητας, καθώς και τον κίνδυνο που ελλοχεύει στην πεποίθηση πως ακολουθώντας τους κανόνες μπορείς να αποτρέψεις μια συμφορά.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, MAGRIN FEDERICA/ΜΑΓΚΡΙΝ ΦΕΝΤΕΡΙΚΑ

Γεια σου! Με λένε Λίζα και αυτός είναι ο φίλος μου, το Δρακάκι. Κάθε μέρα του μαθαίνω μια μαγική λέξη για να γίνει ακόμα πιο ευγενικό και ακόμα πιο έξυπνο.

Θέλεις να σου πω πώς του έμαθα να λέει «ΣΥΓΓΝΩΜΗ»;

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Νυχτερινό Πυρ” και “Θα μ’ αγαπάς ακόμα;”

Keywords
Τυχαία Θέματα