Η Cardi B συνδυάζει το μανικιούρ με την καινούρια της τσάντα και όλα δείχνουν πως ετοιμάζει νέα συνεργασία!

Η Cardi B λατρεύει τα υπερβολικά ή πιο σωστά τα εξωφρενικά nail art. Τα νύχια της είναι πολύ μακριά, στιλέτο και με χρώματα -σχέδια που γίνονται θέμα συζήτησης και φυσικά viral στο Instagram.

Πριν από μερικές εβδομάδες αποκάλυψε πως έμεινε όλη την νύχτα ξάγρυπνη, παρέα με την προσωπική της nail artist προκειμένου να αποκτήσει ένα από τα εμβληματικά μανικιούρ της. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για τεχνητά.

Οι neon αποχρώσεις, τα πολύχρωμα μικρά κρύσταλλα, το glitter

και τα logos είναι οι μεγάλες της αδυναμίες. Το τελευταίο nail art που υιοθέτησε όμως είναι πράγματι κάτι διαφορετικό, δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με όλα τα προηγούμενα και όσοι τη γνωρίζουν πολύ καλά, υποστηρίζουν πως αυτή η επιλογή της δεν ήταν σε καμία περίπτωση τυχαία.

Για την ακρίβεια η Cardi B δημιούργησε στα νύχια της το αποτύπωμα-logo της αγαπημένης της, καινούριας τσάντας. Πρόκειται για την Louis Vuitton Neverfull Escale MM Rouge της φετινής, καλοκαιρινής συλλογής. Με ροζ και κόκκινες αποχρώσες και φυσικά το εμβληματικό logo του brand.

Υπεύθυνη για το μανικιούρ είναι η celebrity nail artist Chaun P. Το αποκάλυψε η rapper στον προσωπικό της λογαριασμό και οι followers έμειναν άφωνοι ενώ παράλληλα δεν δίστασαν να ρωτήσουν αν πρόκειται να συνεργαστεί με το συγκεκριμένο brand.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib) στις 13 Ιούν, 2020 στις 2:50 μμ PDT

Αλήθεια, πως σας φαίνονται τα νύχια της; Σας αρέσουν; Α, για την ιστορία, η σταρ μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει αλλά πολύ σύντομα θα μάθουμε τι έχει συμβεί, μιας και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να μείνει μυστικό για πολύ… Έτσι δεν είναι κορίτσια;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Δείτε τα κραγιόν με τέλειο άρωμα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

Μακιγιάζ και υψηλές θερμοκρασίες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να παραμείνει το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο!

Keywords
Τυχαία Θέματα