Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη: «Όταν έκανα τα πρώτα βήματά μου και πρωτογνώρισα τον Ρουβά…»!

Ο Σάκης Ρουβάς παρέα με τη σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη, ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι. Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να τραγουδά σε δρόμο της πόλης του έρωτα, με την κιθάρα ενός μουσικού του δρόμου. Όπως ήταν αναμενόμενο το εν λόγω βίντεο έγινε viral και δεν θα μπορούσε να λείπει από την θεματολογία της εκπομπής, της Ελένης Μενεγάκη.

Το βίντεο,

που φαίνεται ο τραγουδιστής να ερμηνεύει Έλβις Πρίσλει, έγινε η αφορμή για την παρουσιάστρια, να αποκαλύψει μερικά πράγματα από την εποχή που ο Σάκης Ρουβάς έκανε τα πρώτα του βήματα, στην μουσική βιομηχανία.

«Όταν πρωτογνώρισα τον Σάκη, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην Αθήνα, που τραγουδούσε βράδυ, καλά και εγώ έκανα τα πρώτα μου βήματα, ο Σάκης έλεγε πολλά τραγούδια του Έλβις και τα έλεγε καταπληκτικά και χόρευε και τραγουδούσε, όταν είχε βγάλει τον πρώτου δίσκο… μετά εντάξει ακολούθησε μία υπέροχη διαδρομή και ξεσήκωνε όχι μόνο τα κορίτσια αλλά όλους μας και με τις επιτυχίες τις δικές του», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Ελένη:

Δείτε ακόμη: Απρόσμενος χωρισμός στη showbiz! Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από πέντε μήνες σχέσης

Keywords
Τυχαία Θέματα