«Εσβησε» στην άσφαλτο ο ανιψιός του Mr Public

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Εσβησε» στην άσφαλτο ο ανιψιός του Mr PublicΔευτέρα, Οκτώβριος 15, 2018 - 15:01

❱❱ Νεκρός σε τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας ο Παναγιώτης Γερμανός, ο οποίος είχε χάσει τον πατέρα του πριν από τρία χρόνια σε παρόμοιο δυστύχημα

Το πρωί του Σαββάτου στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας εκτυλίχθηκε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Ο 43χρονος Παναγιώτης Γερμανός, ανιψιός

του γνωστού επιχειρηματία και ιδρυτή των Public Πάνου Γερμανού, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα, όπως ακριβώς είχε συμβεί με τον πατέρα του Γιώργο τρία χρόνια πριν. Το όχημα του άτυχου 43χρονου, που είχε ξεκινήσει από την Καισαριανή με προορισμό τη Φθιώτιδα, ενεπλάκη σε τροχαίο γύρω στις 7.30 το πρωί, λίγο πριν από την αερογέφυρα της Ανθήλης, στο 207ο χλμ. της εθνικής, όταν ένα μαύρο τζιπ που βρισκόταν πίσω του, κάτω από μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο θάνατος του 43χρονου επιχειρηματία ήταν ακαριαίος, ενώ από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος που φέρεται ότι προκάλεσε το δυστύχημα. Οι δύο άνδρες απεγκλωβίστηκαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Πήγαινε για κυνήγι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε ξεκινήσει για να πάει για κυνήγι στα βουνά της Φθιώτιδας - μια οικογενειακή συνήθεια που έμελλε να αποβεί μοιραία και για τον πατέρα του, και αδελφό του Πάνου Γερμανού, τον Νοέμβριο του 2015. Τότε ο 66χρονος άνδρας είχε ανασυρθεί νεκρός έπειτα από τροχαίο σε επαρχιακό δρόμο στο βουνό της Οίτης.

Ο ίδιος και μία ομάδα φίλων του είχαν πάει για κυνήγι αγριογούρουνου, όταν στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Αποστολιάς - Παύλιανης, λίγο μετά τα Καστέλια της Φωκίδας, το τζιπ το οποίο οδηγούσε ανετράπη και έπεσε στον γκρεμό. Ο 66χρονος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος και άφησε την τελευταία πνοή του κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα