Η απίστευτη μεταμόρφωση της Νατάσας Μπαλτά με το Lipοrobot και τον Κρουστικό Υπέρηχο των FIGURA!

Μια νέα στήλη προστέθηκε φέτος στο super ανανεωμένο Πρω1νό που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Χτες στο Πρω1νό είδαμε ακόμα μια τέλεια μεταμόρφωση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η Νατάσα Μπαλτά, απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδας της θέλοντας να αποκτήσει μια καινούργια εικόνα. Η μεταμόρφωσή της για απώλεια τοπικού και ολικού πάχους ξεκίνησε πριν 2 μήνες και παρόλο το δύσκολο πρόγραμμά της, όπως θα δείτε και εσείς,

είχε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Επίσης έκανε και βαθύ καθαρισμό προσώπου και θεραπείες λάμψης μαζί με μηχανήματα για αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης που προκύπτει από την απώλεια λίπους. Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή την αλλαγή ήταν για ακόμα μια φορά ήταν τα Figura, όπου με το Lipοrobot και τον Κρουστικό υπέρηχο βοήθησαν την τηλεθεάτρια να αλλάξει εντυπωσιακά. Ας δούμε αναλυτικά τι έκανε.

Το Liporobot αποτελεί την καινοτομία στο αδυνάτισμα και είναι το μηχάνημα που μπορεί να αντικαταστήσει αποτελεσματικά τις ενέσιμες θεραπείες. Στην ουσία είναι η πρώτη θεραπεία λιποδιάλυσης τοπικού πάχους και μείωσης πόντων και είναι η απάντηση σε κάθε ανάγκη του ανθρώπινου σώματος: Μείωση τοπικού πάχους, απώλεια πόντων και στόχευση ιστών σε ελεγχόμενο βάθος.

Στο πρώτο στάδιο η κάμερα της κεφαλής αναγνωρίζει το λίπος και απεικονίζει στην οθόνη την προβληματική περιοχή, στο δεύτερο η υπερσύγχρονη κεφαλή εκπέμποντας ακουστικά κύματα υπερηχητικής ενέργειας εστιάζοντας μόνο στο υποδόριο λίπος και στο τρίτο η αρχιτεκτονική του μετατροπέα με τον στρογγυλεμένο κεραμικό θόλο παρέχει μια συγκεντρωμένη ένταση ενέργειας που επιτρέπει την στόχευση καθορισμένων ιστών σε ελεγχόμενο βάθος αφήνοντας τις παρακείμενες δομές όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα και τους μύες χωρίς βλάβη. Περιοχές εφαρμογής: Γλουτοί, κοιλιά, χέρια, πλάτη.

Ο Κρουστικός υπέρηχος ή Shock Wave είναι μια αναίμακτη θεραπεία καινούριας γενιάς για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης και της λιποδιάλυσης που κερδίζει συνεχώς έδαφος στην ιατρική αισθητική. Πρόκειται επίσης, για εφαρμογή της επί χρόνια δοκιμασμένης μεθόδου της εξωσωματικής λιθοτριψίας και αντιμετώπισης των μυοσκελετικών παθήσεων στο τομέα της φυσικοθεραπείας και της αποκατάστασης. Επίσης είναι μία από της τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας στις μη επεμβατικές θεραπείες, που προτιμάται από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών για την βελτίωση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της επιδερμικής χαλάρωσης.

Βασίζεται στην δημιουργία κρουστικών κυμάτων και την μετάδοσή τους στους ιστούς με ελεγχόμενη πίεση και συχνότητα. Ο κρουστικός υπέρηχος ανήκει στην κατηγορία των υπερήχων υψηλής συχνότητας με μεγάλη ισχύ δίνοντας του τη δυνατότητα να διεισδύσει στους εν τω βάθει ιστούς στις προκαθορισμένες περιοχές του σώματος. Διαθέτει έξι ειδικές κεφαλές εκπομπής των κρουστικών υπερήχων οι οποίες έχουν το αντίστοιχο μέγεθος για την ανάλογη περιοχή όπου θα εφαρμοστεί η θεραπεία.

Χρησιμοποιείται με επιτυχία για την θεραπεία κυτταρίτιδας, τοπικού πάχους, επιδερμικής χαλάρωσης, κατακρατήσεων, άκανθα πτέρνας, πελματαία απονευρωτίτιδα, αγκώνας του υενίστα (Επικοδυλίτιδα του Αγκώνα), πόνος στους ώμους (Ασβετοποιός Τεοντίτιδα), τενοντίτιδα του Αχίλλειου Τένοντα, σύνδρομο άκρου κνήμης, σύνδρομο κορυφής της επιγονατίτιδας, μυοσκελετικά άλγη.

Αναλυτικά: Διασπά των ινώδη συνδετικό ιστό που διαμερισματοποεί το λίπος και συγκρατεί το δέρμα πάνω στην επιφάνεια των μυών, μειώνει των όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, την οξυγόνωση των ιστών, την μεταφορά των θρεπτικών συστατικών και αυξάνει την απομάκρυνση των τοξικών προϊόντων του μεταβολισμού, προάγει την σύνθεση του κολλαγόνου και αναδόμηση του συνθετικού ιστού, βελτιώνει την λεμφική κυκλοφορία και ελαχιστοποιεί το οίδημα και την κατακράτηση υγρών, ενεργοποιεί την διαδικασία κυτταρικής ανάπλασης.

Μετά το τέλος της θεραπείας επιτυγχάνεται: Μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, βελτίωση της υφής της επιδερμίδας που γίνεται πιο λεία, ελαστική και σφριγηλή, σμίλευση του περιγράμματος του σώματος, μείωση του οιδήματος και των κατακρατήσεων.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε: Χέρια, κοιλιά, μηροί, γόνατα, γάμπες.

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί:

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κάντε κλικ στο: www.figuraclinic.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα