Η απίστευτη ατάκα της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Πρω1νό: “Φοβάμαι μόνο τον λύκο…”

Σημερινή καλεσμένη της γιαγιάς του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρω1νό, ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τους φόβους της, τις ατασθαλίες που κάνει, αλλά και το «πακέτο» που θα έστελνε.

Η παρουσιάστρια είπε: «Φοβάμαι μόνο τον λύκο», με τη «γιαγιά» να τον παρομοιάζει με το Δήμο Βερύκιο και απάντησε στο πώς θα της φαινόταν η εκπομπή της να παίζει τις Τρίτες: «Δε φοβάμαι καμία μέρα» απάντησε εκείνη.

Όταν η συζήτηση έφτασε στη διατροφή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου υπογράμμισε πως δεν τρώει junk

food, όμως εάν τύχει και βρεθεί μπροστά της κανένα ταψί με κατσικάκι και πατάτες, μπορεί να το φάει όλο μόνη της, ενώ το ίδιο της συμβαίνει και με τους λαχανοντολμάδες.

Σε ερώτηση της γιαγιάς για το εάν έχει υποτιμηθεί από τους «απέναντι», η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Από τους απέναντι όχι, από μέσα μπορεί.»

Ενώ αποκάλυψε σε ποιόν θα έστελνε «πακέτο» η ίδια, εάν είχε την ευκαιρία, και αυτός θα ήταν ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, καθώς τον θεωρεί ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Όσο για τον εάν θα επέτρεπε στα παιδιά της να πάνε στο Power of Love, η παρουσιάστρια ήταν απόλυτη: «Δε θα μου ζητούσαν κάτι τέτοιο.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκαλύπτει ότι έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφο του, αλλά και τον απίθανο λόγο που θα χώριζε!

Keywords
Τυχαία Θέματα