Ξεχάστε τα συνηθισμένα! Το μακιγιάζ του weekend που έρχεται είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο

Είμαι σίγουρη ότι ήδη σχεδιάζετε τις εξόδους σας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάχνετε για το μακιγιάζ που θα υιοθετήσετε. Γι’ αυτό είμαι εδώ εγώ αλλά και οι celebrities που μας δίνουν καταπληκτικές ιδέες. Ειδικά στις τελευταίες εμφανίσεις τους έχουν υιοθετήει τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και το make up look τους είναι συγκλονιστικό. Άλλωστε με ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με το outfit. Ένα μαύρο φόρεμα θα σας σώσει. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Lucy Boynton: Λαμπερό ροζ

και ματ κόκκινο. Είναι η star που αργά αλλά σταθερά μεταμορφώνεται σε beauty icon και με κάθε της εμφάνιση μας δίνει ωραιότατες ιδέες. Στη συγκεκριμένη έχει απλώσει ροζ, έντονη σκιά στα μάτια με υπέροχες βλεφαρίδες και μία λεπτομέρεια υπέροχη: Στις κάτω βλεφαρίδες άπλωσε ροζ μάσκαρα. Συνδύασε το μακιγιάζ των ματιών με κόκκινο ματ κραγιόν στα χείλη δημιουργώντας μια τέλεια αντίθεση.

Emma Stone: Πορτοκαλί στα Μάτια. Ποιος είπε ότι οι κοκκινομάλλες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη απόχρωση; Αντιθέτως, είναι ιδιαίτερα κολακευτική. Η Stone μάλιστα την άπλωσε σε όλο το πάνω βλέφαρο. Την συνδύασε με μπρονζέ σκιά στο κάτω βλέφαρο και ροζ χρώμα στα χείλη. Το υπόλοιπο πρόσωπο έμεινε ματ και διάφανο.

Alison Brie. Φωτεινό βλέμμα και έντονα χείλη. Πρόκειται για άλλο ένα hugh trend. To icy blue στα μάτια μας παραπέμπει στα 80’s. Η διαφορά βρίσκεται στον πρωτότυπο συνδυασμό αφού τα χείλη αποκτούν ένταση με ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν που κολακεύει τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες αλλά και τις γυναίκες με σκούρα μαλλιά.

Lily Collins: Μοβ-ροζ σκιά. Είναι η αγαπημένη μας αφού σε κάθε της εμφάνιση το μακιγιάζ είναι πηγή έμπνευσης. Η μοβ-ροζ έντονη σκιά που έχει απλώσει στο πάνω βλέφαρο είναι μία από τις ωραιότερες αποχρώσεις της σεζόν ενώ οι τεράστιες βλεφαρίδες της μας κάνουν να ζηλεύουμε πολύ και να θέλουμε σαν τρελές να τις αποκτήσουμε. Τα χείλη παραμένουν ήσυχα μιας και όλο το βάρος έχει πέσει στο βλέμμα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Rihanna σας προτείνει να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με το πιο hot χρώμα στα χείλη

Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα βερνίκια νυχιών

Keywords
Τυχαία Θέματα