Η απίστευτη ατάκα της Ναταλίας Γερμανού: «Από προσωπική εμπειρία η βέρα στο χέρι κάποιες γυναίκες τις ιντριγκάρει πάρα πολύ»

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Τριαντάφυλλος και αποκάλυψε πως μετά τον γάμο του έχει περισσότερες επιτυχίες στις γυναίκες η Ναταλία Γερμανού είπε στη δική της εκπομπή:

«Θα μοιραστώ προσωπική εμπειρία. Όταν εγώ παντρεύτηκα ο πρώην σύζυγός μου ήταν τραγουδιστής και συνεχίζει να είναι και πολύς καλός μάλιστα. Και μου είχε πει: “Από τη μέρα που φόρεσα τη βέρα και έπιασε το μικρόφωνο με το δεξί χέρι τριπλασιάστηκαν οι θαυμάστριες”. Αν έμπαιναν τρία κορίτσια με γλυκό ύφος να τους υπογράψει μετά έμπαιναν 15. Τον ρωτούσαν τι ώρα σχολάει και του είχα πει: “Πέτρο μου εξήγησέ μου είναι σωστό

αυτό το πράγμα;”.

Η βέρα στο χέρι…κακώς κορίτσια δεν είναι σωστό για εμάς, για το φύλο μας, κάποιες γυναίκες τις ιντριγκάρει πάρα πολύ. Όχι όλες προς Θεού Παναγία μου αλλά μια μερίδα την ιντριγκάρει πολύ».

Διαβάστε ακόμα: H Έλλη Κοκκίνου στην «Ελένη»: «Βίωσα την απόρριψη. Με προσέβαλαν, μου έκλεισαν πόρτες λόγω των περιττών κιλών»!

Keywords
Τυχαία Θέματα