Ένα highlighter θα σας σώσει! Δείτε τα 10 ωραιότερα όλων των εποχών

Tις τελευταίες σεζόν έχει γίνει μεγάλος ντόρος σχετικά με τα highlighters. Οι make up artsists έχουν συλλογή στο βαλιτσάκι τους και οι celebrities δεν τα αποχωρίζονται ακόμα κι όταν δεν έχουν ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο τους. Είναι τόσο αναγκαία όσο και το κονσίλερ αφού χαρίζουν φρεσκάδα και προσφέρουν λάμψη όσο θαμπή ή άτονη κι αν είναι η επιδερμίδα.

Για να είμαι ειλικρινής αρχικά πίστευα ότι όλο αυτό είναι “πολύ κακό για το τίποτα”. Μέχρι που ένα πρωί άπλωσα μια μόνο πινελιά στα ζυγωματικά και έμεινα άφωνη. Μέχρι το απόγευμα το δέρμα μου έδειχνε λαμπερό και φρέσκο. Με μία πόνο πινελιά.

Και τότε ήρθε στο μυαλό μου η KKW και ίσως για πρώτη φορά παραδέχτηκα ότι έχει δίκιο και μπράβο της που αποθεώνει κάθε τι που γυαλίζει.

Τα αγαπημένα μου brands έχουν λανσάρει highlighters που ήδη έχουν αφήσει ιστορία αφού είναι best sellers χάρη στις celebrities και πάλι τα stories στο Instagram όπου δείχνουν κατά καιρούς πως τα εφαρμόζουν.

Ακολουθούν τα ωραιότερα highlighters ever και πiστέψτε με πρέπει να πάρουν μία από τις πρώτες θέσεις στο νεσεσέρ μας αμέσως.

Shiseido Aura Dew Highlighter: Ιδανικό για τις glitter junkies αφού η συγκεκριμένη υβριδική φόρμουλα είναι μια πούδρα που μεταμορφώνεται σε gel και αφήνει στην επδiερμίδα απίστευτη λάμψη Την απλώνετε με τα δάχτυλα σας.

Nars Highlighting Powder:Το πiο απαλό σαν βελούδο προϊόν λάμψης που χαρίζει φυσικό φινίρισμα χωρίς υπερβολικούς ιριδισμούς. Το απλώνεται με ένα μεγάλο πινέλο για ανάλαφρο αποτέλεσμα ή με ένα flat για πιο έντονο στα σημεία.

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter: Αν θέλετε ένα highlighter που να διαρκεί όλη μέρα μόλις το βρήκατε.

Dior Diorskin Nude Luminizer Shimmering Glow Powder: Το αγαπημένο της Bella Hadid και ίσως αυτός είναι ένας από τα πιο δυνατά επιχειρήματα ώστε να το αποκτήσετε.

Fenty Beauty by Rihanna Killawatt Freestyle Highlighter: Η χρυσοκίτρινη απόχρωση του είναι ήδη μία από τις πολύ αγαπημένες αφού ταιριάζει ακόμα και στις πιο σκούρες επιδερμίδες. Η λάμψη που αφήνει είναι απλά συγκλονιστική.

Διαβάστε ακόμη:

Η Khloe Kardashian άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και έγινε αγνώριστη

Τα beauty trends που “έριξαν” το Internet μέσα στο 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα