H Emilia Clarke, το ντεκαπάζ και τα κατεστραμμένα μαλλιά της

Όλες γνωρίζουμε ότι η Emilia Clarke πρωταγωνιστεί στο Game of Thrones. Όλες επίσης έχουμε προσέξει, ζηλέψει ή μισήσει το ice blonde χρώμα στα πολύ μακριά μαλλιά της (στην σειρά εννοούμε).

Αρχικά ήταν πρόσθετα και η καστανή Emilia δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα. Κάποια στιγμή όμως είπε από μέσα της “τι στο καλό ας τα βάψω ξανθά”. Ίσως για

να μπει ολοκληρωτικά στο πετσί του ρόλου, λέμε εμείς τώρα.

Και όπως η ίδια αποκαλύπτει την πάτησε. Γιατί πόση ντεκαπάζ να αντέξει αυτό το λεπτό μαλλί; Πόσους τόνους να ανοίξει χωρίς να καταστραφεί; Και καταστράφηκε! Αναγκάστηκε να τα κόψει σε ένα πολύ ωραίο bob, η αλήθεια είναι αλλά αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της δεν το ήθελε και πολύ απλά της ταιριάζει οπότε συμβιβάστηκε.

Το θέμα είναι ότι θαύματα δεν γίνονται ούτε στα hair salons του Hollywood, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να ξανοίξουν σκούρα μαλλιά τόσο πολύ και να παραμείνουν υγιή, δυνατά και λαμπερά! Εμείς το λέμε και το ξαναλέμε. Θέλει υπομονή. Σιγά-σιγά και όσο μπορεί να ανοίξει. Και σταματάμε εκεί γιατί αλλιώς θα έχουμε τα “καλά” της Emillia.

Συνεχίζοντας με το πρόβλημα της η Clarke, σε μια προσπάθεια να τα σώσει πριν τα επαναφέρει στο φυσικό χρησιμοποιεί με ευλάβεια συγκεκριμένα προϊόντα επανόρθωσης και θρέψης τα οποία και μας αποκαλύπτει: Είναι η θεραπεία Olaplex και το σαμπουάν Philip Kingsley Elasticizer Pre Shampoo Treatment.

Εμείς από την πλευρά μας της ευχόμαστε περαστικά και να είναι πιο προσεκτική την επόμενη φορά.

Διαβάστε ακόμη:

Μια νέα εταιρία καλλυντικών μας κάνει να σκεφτούμε την ομορφιά αλλιώς!

Η συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant έρχεται και τα προϊόντα είναι κομψά και λιτά όπως ακριβώς τα περιμέναμε

Keywords
Αναζητήσεις
κατεστραμενα μαλλια απο ντεκαπαζ, μαλλια κατεστραμενα
Τυχαία Θέματα