Η ανακοίνωση της οικογένειας Φύτρου για την κηδεία και η δημόσια παράκληση

Η φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στοίχισε την ζωή σε 87, μέχρι στιγμής ανθρώπους. Ανάμεσα σε αυτούς και τρία μέλη της οικογένειας Φύτρου. Πρόκειται για τον 53χρονο σύζυγο Γρηγόρη, τον 11χρονο γιο Ανδρέα και τη 13χρονη κόρη Εβίτα. Τραγική φιγούρα η μαμά της οικογένειας, η οποία έμεινε πίσω… Το πρωί τους Σαββάτου (28/7) η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει παράκληση στα ΜΜΕ, να μην παραστούν στην κηδεία των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Διαβάστε

αυτούσια την ανακοίνωση:

Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας, Γρηγόρη, Εβίτα & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής.

Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.

Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.

Εκ μέρους της οικογένειας.

Δείτε ακόμη: Μαχαίρι στην καρδιά το μήνυμα της Ζαρίφη για τα κοριτσάκια που βρέθηκαν νεκρά στην αγκαλιά των παππούδων τους

Keywords
Αναζητήσεις
κηδεια οικογενειας φυτρου σημερα πρωι
Τυχαία Θέματα