Η Αλίκη Κατσαβού στο “Πρω1νό”: Τι είπε στον Φοίβο για το θάνατο του Βουτσά και πώς σχολίασε τα δημοσιεύματα για την περιουσία του ηθοποιού

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. 

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά και εξομολογήθηκε: “Η καραντίνα ήταν δύσκολη. Ήρθε αμέσως μετά τον θάνατο του Κώστα.. Αυτό ήταν τεράστιο ψυχικό φορτίο για εμένα. Βρήκα μια δημιουργική διέξοδο, λέγοντας παραμύθια στο διαδίκτυο. Σκέφτομαι να επεκτείνω τη δραστηριότητα αυτή σε ειδικά βίντεο για γονείς. Για εμένα το να παραμένει κανείς δημιουργικός και αισιόδοξος είναι αυτό που τον βοηθάει να ξεπερνάει κάθε δυσκολία”.

Αναφερόμενη

στην απώλεια που βιώνει, αποκάλυψε στη δημοσιογράφο τι είπε στον μικρό Φοίβο για τον θάνατο του πατέρα του και τόνισε πως ζήτησε τη βοήθεια των ειδικών πριν το κάνει.

“Δεν συνειδητοποιείς αμέσως την απώλεια. Την συνειδητοποιείς σταδιακά. Στον Φοίβο μίλησα αργότερα για το τι έχει συμβεί. Περίπου, έπειτα από μια εβδομάδα. Αυτά τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Χρειάστηκε να συμβουλευτώ ειδικούς. Τόσο μικρά παιδιά νομίζουν ότι η απώλεια είναι σαν τα κινούμενα σχέδια που ζωντανεύουν ξανά.  Αυτό είναι δύσκολο να το εξηγήσεις στο παιδί. Είναι αμήχανο. Με συμβούλεψαν να το πω με απλά λόγια και ψυχραιμία. Ακριβώς όπως έχει συμβεί. Του είπα ότι πέθανε. Αυτό. Μαζί με το τι σημαίνει το πέθανε με λίγα λόγια και μεστά”.

Όσο για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην περιουσία του Κώστα Βουτσά και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ξεκαθάρισε: “Οι δημοσιογράφοι θέλουν να ακούσουν μια δυσαρέσκεια δική μου για την περιουσία του Κώστα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο Κώστας τα έκανε πολύ καλά στη ζωή του. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα ως πατέρας. Η περιουσία του ήταν μοιρασμένη όταν με συνάντησε. Στον Φοίβο θα αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια του Κώστα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η 22χρονη πρώην σύντροφος του Διονύση από το MasterChef μιλά για τη σχέση τους 

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς “Άγριες Μέλισσες”! 

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Σε αυτή τη ζώνη θα αναλάβει εκπομπή η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον ΣΚΑΪ! 

Keywords
Τυχαία Θέματα