Σας αποκαλύπτουμε το μυστικό της Alexa Chung για τέλειες βλεφαρίδες -Είναι πραγματικά απίθανο!

Την Alexa Chung πολύ την αγαπάμε. Μας εμπνέει με το απίθανο style της. Οι εμβληματικές της αφέλειες, το ανέμελο lob και το ανεπιτήδευτο αλλά υπέροχο nude make up της χάρισαν, δίκαια, τον τίτλο του απόλυτου it girl.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα αποκάλυψε τη νέα της συνεργασία με το beauty brand Code8 και σε συνέντευξη της μεταξύ άλλων

μοιράστηκε το μυστικό της για τέλειες βλεφαρίδες.

Ναι, είναι ένα από τα δυνατά της σημεία, χωρίς υπερβολές. Είναι φυσικές μεν αλλά με καμπύλες και χρώμα που τονίζουν το βλέμμα της με έναν απίθανο τρόπο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

All dressed up with quite literally nowhere to go.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung) στις 1 Μάι, 2020 στις 8:27 πμ PDT

Όπως η ίδια είπε οι γυριστές βλεφαρίδες της δεν είναι αποτέλεσμα της mascara που χρησιμοποιεί. Αν δεν χρησιμοποιήσει προηγουμένως το ειδικό ψαλίδι όποιο προϊόν κι αν απλώσει δεν της χαρίζει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Το συγκεκριμένο εργαλείο υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ της και προτείνει σε όλες τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

Το μυστικό της όμως δεν είναι απλά η χρήση του αλλά η προετοιμασία. Τι ακριβώς κάνει; Ζεσταίνει με το σεσουάρ το ψαλίδι για μερικά δευτερόλεπτα. Προσοχή, όχι στον καυτό αέρα αλλά στη μεσαία σκάλα. Θα πρέπει να είναι ζεστό, αλλά όχι να καίει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung) στις 10 Μάι, 2020 στις 7:09 πμ PDT

Στη συνέχεια το τοποθετεί στη βάση των βλεφαρίδων και στο κέντρο τους. Πάντα με απαλές, προσεχτικές κινήσεις. Επαναλαμβάνει, μία ακόμη φορά. Τέλος απλώνει μία μόνο στρώση μάσκαρα και είναι έτοιμη. 

Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να αντιγράψετε την Chung αν θέλετε να έχετε τις βλεφαρίδες της. Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε μια μικρή περιουσία ή να αλλάζετε mascara ψάχνοντας για την ιδανική. Και σε καμία περίπτωση δεν θα χρειαστεί να τοποθετήσετε ψεύτικες.

Διαβάστε ακόμη:

Η Cardi B έμεινε ξύπνια όλη νύχτα προκειμένου να αποκτήσει το πιο εντυπωσιακό nail look ever!

Ακμή: 4 μύθοι που δεν πρέπει να πιστεύετε πλέον!

Keywords
Τυχαία Θέματα