Η Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται (ξανά) σε ιδιωτική κλινική

11:07 1/6/2020 - Πηγή: Espresso

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται ξανά η Μάρθα Καραγιάννη. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου εισήχθη σήμερα νωρίς το πρωί προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη αφαίρεση χολής.

Σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso, η Μάρθα Καραγιάννη, ένας από τους γυναικείους μύθους της Φίνος Φιλμ και της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά, ανησύχησε το φιλικό της περιβάλλον και

τους θαυμαστές της, όταν στα μέσα Φεβρουαρίου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική έπειτα από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Τότε, η φίλη της Ντόρα Δούμα, μετά τον θόρυβο που είχε προκληθεί για την υγεία της μεγάλης πρωταγωνίστριας, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μη μου στέλνετε μηνύματα, δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ». Έπειτα από τις πολυήμερες εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή, ενώ οι γιατροί τής συνέστησαν άμεση αφαίρεση. Ωστόσο, αν και όλα ήταν έτοιμα για την εγχείρηση, ο κορωνοϊός και η καραντίνα άλλαξαν τα σχέδια, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναβάλουν την επέμβαση, η οποία μετατέθηκε για αύριο 2 Ιουνίου.

Στο πλευρό της 80χρονης ηθοποιού βρίσκεται συνεχώς ο φύλακας άγγελός της Ντόρα Δούμα, η οποία δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να ενημερώνεται από τους γιατρούς της φίλης της. Όμως και οι καλοί φίλοι της ηθοποιού Δημήτρης Σούρας, Νίκος Γαλανός, Θάνος Καληώρας, Αθηνά Μαυρομάτη και η αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη δείχνουν το αμέριστο ενδιαφέρον τους για την εξέλιξη της υγείας της. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η ηθοποιός αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της εβδομάδας. Να θυμίσουμε ότι η Μάρθα Καραγιάννη σε μια μοναδική εξομολόγηση ζωής στην «Espresso» πέρυσι το καλοκαίρι είχε αναφέρει συγκινημένη: «Είμαι πλέον μια όμορφη γριούλα… Δεν μου λείπει τίποτα και είμαι ευγνώμων στη ζωή που μου τα έφερε τόσο όμορφα όλα. Τα έζησα όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα