Η Αφροδίτη μετακινείται στον Κριό! Τι σημαίνει αυτό για την ερωτική σου ζωή;

Πριν 3 μέρες και συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου η Αφροδίτη μετακινήθηκε στο ζώδιο των Κριών. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον έρωτα, την ομορφιά και την οικονομική ευημερία. Η μετακίνησή της αυτή επηρρεάζει τις σχέσεις μας με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Όλα τα ζώδια νιώθουν αυτές τις μέρες πιο δυναμικά, κυρίως σε ό,τι αφορά τον έρωτα και την αγάπη. Αυτή την περίοδο έχουμε την ευκαιρία να νιώσουμε καλύτερα τα συναισθήματά μας και να σκεφτούμε τι σημαίνει η αγάπη για εμάς.

Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν η Αφροδίτη πάει στον Ταύρο, κάτι που θα συμβεί στις 15 Μαίου. Μέχρι τότε έχεις την ευκαιρία, ανεξάρτητα σε ποιο ζώδιο ανήκεις να διεκδικήσεις όλα όσα θέλεις και επιθυμείς γιατί από εκεί και μετά τα πράγματα δυσκολεύουν.

Με λίγα λόγια αυτές τις μέρες δώσε βάση στον εαυτό σου και στα συναισθήματά σου, σκέψου προς τα πού θέλεις να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και κάνε τις κινήσεις σου. Αυτόν τον μήνα πρέπει να νιώσεις την αυτοπεποίθηση που φέρνει η Αφροδίτη στη ζωή σου και να διεκδικήσεις τα θέλω σου με δυναμισμό και πίστη.

Παραδοσιακά ο Κριός είναι πολύ επιθετικό, φιλόδοξο και κυρίαρχο ζώδιο. Επίσης είναι ένα ζώδιο που έχει πάθος και διεκδικεί αυτά που θέλει στη ζωή του. Όλη αυτή η ενέργειά του θα σε βοηθήσει να αντλήσεις δύναμη και να κάνεις αυτό που πραγατικά θες χωρίς δεύτερες σκέψεις. Δράσε άμεσα και θα εντυπωσιαστείς με τα αποτελέσματα που θα πετύχεις χάρη στην αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που θα χρησιμοποιήσεις για να πραγματοποιήσεις τους συναισθηματικούς σου στόχους.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι ένα σωστό πλάνο και σχέδιο ώστε να ακολουθήσεις τα σωστά βήμτα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Σίγουρα έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου αλλά οι παρορμητικές κινήσεις δεν οδηγούν συχνά σε κάτι καλό.

Διαβάστε ακόμα: Κριοί-Ταύροι-Δίδυμοι-Καρκίνοι: Γιατί δε μπορούν να αγαπήσουν για πάντα;

Λέων-Παρθένος-Ζυγός-Σκορπιός: Γιατί δε μπορούν να αγαπήσουν για πάντα;

Τοξότης-Αιγόκερως-Υδροχόος-Ιχθείς: Γιατί δε μπορούν να αγαπήσουν για πάντα;

Keywords
Τυχαία Θέματα