H Natalie Portman αποκαλύπτει τα δύο προϊόντα μακιγιάζ που δεν αποχωρίζεται ποτέ

H Natalie Portman ανήκει στην κατηγορία των stars που κρατούν χαμηλό προφίλ. Δεν προκαλεί. Είναι πάντα διακριτική και chic. Αν και πρόκειται για μία ηθοποιό που βρίσκεται στο χώρο από παιδί κατάφερε να παραμείνει στο προσκήνιο χωρίς να γίνεται τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Portman

(@natalieportman) στις 7 Μάρ, 2019 στις 1:17 μμ PST


Το beauty look της είναι χαρακτηριστικό και chic. Όπως ακριβώς κινείται στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή δηλαδή. Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις μάλιστα αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για τη σχέση της με το μακιγιάζ και την περιποίηση.

Οι πρώτες της αναμνήσεις προέρχονται από τη γιαγιά της η οποία δεν εμφανιζόταν ποτέ αν δεν είχε προηγουμένως ολοκληρώσει την περιποίηση του προσώπου και το μακιγιάζ της. Η Portman θυμάται χαρακτηριστικά τα υπέροχα, vintage αρώματα που είχαν τα καλλυντικά της γιαγιάς της. H ίδια όμως δεν έχει τέτοιου είδους αναμνήσεις όσο αφορά τις πρώτες φορές που φόρεσε μακιγιάζ. Χαρακτηριστικά είπε πως στην πρώτη ταινία της (The Professional) ήταν ακόμη παιδί και η make up artist προκειμένου να χαρίσει ένταση τα ζυγωματικά και τα χείλη της, άπλωσε χυμό παντζαριού με ροδόνερο!

Η ίδια από εκεί και στο εξής πρωταγωνίστησε σε πολλές ακόμη ταινίες όπου μερικοί από τους πιο γνωστούς beauty experts επιμελήθηκαν το μακιγιάζ της. Και πλέον είναι μία από τις μούσες του Οίκου Dior γεγονός που την έκανε να λατρέψει δύο συγκεκριμένα προϊόντα. Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς το κραγιόν Rouge Dior, Grege. Μια απαλή ροζ απόχρωση που χαρίζει μια γλυκιά πινελιά στο look της αλλά και τη μάσκαρα Diorshow.

Τονίζει πως αν οι βλεφαρίδες και τα χείλη της έχουν τη σωστή ένταση νοιώθει αυτοπεποίθηση.

Δεν υπάρχει λόγος να έχει καθημερινά επαγγελματικό μακιγιάζ. “Είμαι μητέρα και εργαζόμενη και έχω μάθει να ζω με τις ατέλειες της επιδερμίδας μου. Δεν με ενοχλούν καθόλου” λέει η Portman και αυτό σημαίνει ότι εκτός από ταλαντούχα είναι και ισορροπημένη.

Διαβάστε ακόμη:

Η βιταμίνη Ε πρέπει να ενταχθεί στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και οι λόγοι είναι πολλοί

H Katy Perry άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε άλλος άνθρωπος!

Keywords
Τυχαία Θέματα