Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτή είναι η τελευταία τους κοινή φωτογραφία!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και εννέα γάμου, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω Instagram, δημοσιεύοντας και οι δύο στα προφίλ τους το εξής μήνυμα: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά

και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής και Σίσσυ».

Το πρώην ζευγάρι το τελευταίο διάστημα δεν έκανε και τόσο συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media. Μάλιστα, η τελευταία κοινή τους φωτογραφία τραβήχτηκε στις 4 Απριλίου και δημοσιεύτηκε στο προφίλ της Σίσσυς Χρηστίδου.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on Apr 4, 2019 at 7:02am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Πάνος Βλάχος: Το τρολάρισμα στον Ντάνο και η απίστευτη επίθεση που δέχτηκε στα social media!

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Χωρίζουν μετά από 9 χρόνια γάμου

Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή φωτογραφία του με την αδελφή του Μαρίνα και το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα