Η Suki Waterhouse λούζεται με ένα απίστευτο προϊόν και έχει υπέροχο αποτέλεσμα

Κατά καιρούς διαβάζουμε και ακούμε διάφορα για τις παραξενιές ή τις ιδιαιτερότητες των celebrities. Τόσο για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, τη διατροφή τους, τις συνήθεις τους γενικά. Πότε τα εξομολογούνται οι ίδιες και πότε τα μαρτυρούν οι προσωπικοί τους make up artists, hairstylists, facialists και όσοι τέλος πάντων τις ζουν από κοντά και φροντίζουν την εικόνα τους.

Η τελευταία παραξενιά έρχεται από τη Suki Waterhouse η οποία είναι πανέμορφη η αλήθεια είναι και πολύ θα θέλαμε να μάθουμε τα μυστικά της. Η ίδια βέβαια είναι επίσης και μια γυναίκα που αντιμετωπίζει καθημερινά μικρά

προβλήματα όπως κάθε κοινή θνητή. Και μάλιστα το δικό της έχει να κάνει με τα μαλλιά της τα οποία είναι πολύ λεπτά και ολόισια. Αυτό σημαίνει ότι πολύ δύσκολα αποκτούν όγκο και όταν ο προσωπικός της κομμωτής το καταφέρνει δεν κρατά για πολύ. Δεν κάνει και θαύματα ο άνθρωπος, ειδικά όταν έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη περίπτωση όπως της Suki.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suki (@sukiwaterhouse) στις 2 Φεβ, 2019 στις 11:51 πμ PST

Εκείνη όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της έχει κάνει τα πάντα. Έχει δοκιμάσει όλα τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τον δικό της τύπο μαλλιών αλλά δεν έχει καταφέρει και πολλά. Μέχρι που ανακάλυψε εκείνο που την έσωσε και δεν είναι άλλο από τη γνωστή σε όλους μας Coca Cola! Ξεβγάζει τα μαλλιά της με το αγαπημένο αναψυκτικό και ως δια μαγεία αποκτούν τον όγκο που ονειρευόταν. Θα μου πείτε τώρα ότι δεν είναι ότι καλύτερο με τόση ζάχαρη που περιέχει. Κι εδώ λοιπόν έρχεται και πάλι η Waterhouse με μία διευκρίνηση. Χρησιμοποιεί την light μορφή της γιατί όπως καταλαβαίνετε με την κανονική απλά τα μαλλιά κολλάνε και δεν θα μπορέσουν ποτέ να χτενιστούν και να ξεμπλέξουν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coca-Cola light (@cocacolalight) στις 28 Μάρ, 2013 στις 3:48 πμ PDT

Αν λοιπόν έχετε απογοητευθεί με τα μαλλιά σας δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συμβουλή της Suki που θα χαρίσει έξτρα όγκο στα μαλλιά σας και μάλιστα με super οικονομικό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Οι δραματικές αλλαγές στα μαλλιά των celebrities μέσα στο 2019 γίνονται πηγή έμπνευσης

Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε με το δέρμα του σώματος ώστε να χαρείτε τα αποτελέσματα το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα