Χαμός στα social media με τα western jackets και πουκάμισα που είναι η απόλυτη τάση!

Η επιρροή που έχει η δυτική Αμερική στη μόδα φέτος είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε τόσο μεγάλο βαθμό. Τον χειμώνα αυτό οι western cow boots ήταν και είναι η απόλυτη τάση στα μποτάκια και φορέθηκε όσο καμία άλλη. Γνωστοί σχεδιαστές λάνσαραν ρούχα και παπούτσια που θυμίζουν western look και μας εντυπωσίασαν με τις προτάσεις τους.

Όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη η μόδα αλλάζει ελαφρώς και σε ό,τι αφορά το western

trend τα jackets και τα πουκάμισα που μας το θυμίζουν είναι το απόλυτο must! Παρακάτω θα δεις πώς φοράνε πουκάμισα και jackets fashionistas σε όλο τον κόσμο. Δες τα looks τους και κλέψε ιδέες και για το δικό σου προσωπικό στιλ.

#1. Ένα μπορντό πουκάμισο με σχέδια στο ύψος των ώμων ή ένα denim look συνδυασμένο με western ζώνη είναι ό,τι πρέπει για να υιοθετήσεις σωστά αυτό το trend.

#2. Το cow jacket είναι επίσης τάση και πολλές fashionistas το τολμούν για τις καθημερινές εμφανίσεις τους.

#3. Άλλο ένα πουκάμισο που αγαοάμε πολύ αυτή τη σεζόν είναι το κοτλέ ή το μαύρο τζιν που έχει πάνω τρουκς και θυμίζει…καουμπόυ.

#4. Oι ζακέτες με επιρροή από τη Δύση είναι ένα από τα πιο μεγάλα trends της σεζόν. Συνδύασε τη δική σου με μια ζώνη σε ανάλογο ύφος και κλέψε όλα τα βλέμματα πάνω σου.

#5. Όπως γνωρίζεις τα jackets με κρόσια είναι επίσης ιδανικά για να ακολουθήσεις αυτή την τάση.

#6. Αν είσαι αρκετά τολμηρή μπορείς να δοκιμάσεις και ένα παλτό ή μια καμπαρτίνα σε ανοίχτοιχο σχέδιο.

#7. Αυτή η ζακέτα που θυμίζει λίγο πόντσο είναι ό,τι πιο ωραίο έχουμε δει μέχρι στιγμής. Αν βρεις κάτι αντίστοιχο αγόρασέ το και θα εντυπωσιαστείς με το πόσο στιλ και χρώμα θα δώσει στην εμφάνισή σου.

Διαβάστε ακόμα: H Kate Middleton τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της με πράσινο φόρεμα και εντυπωσιακά μποτάκια!

Keywords
Τυχαία Θέματα