Η Rita Ora έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στα φετινά MTV EMAs στη Βουδαπέστη

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν τα MTV EMAs 2021 στη Βουδαπέστη και πολλοί ήταν οι stars που βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τη μουσική και γνωστούς καλλιτέχνες.

Η Rita Ora ήταν μια από τις celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και ήταν άκρως εντυπωσιακή με το look που επέλεξε για τη βραδιά.

H γνωστή τραγουδίστρια φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα του σχεδιαστή Jean-Louis Sabaji που συνδύασε με μαύρα Giuseppe

Zanotti πέδιλα και κοσμήματα Stephan Webster. Η Rita Ora ολοκλήρωσε το στιλ της με clutch από τον γνωστό οίκο μόδας Jimmy Choo.

H υπέροχη ολόσωμη φόρμα της Rita Ora ήταν με πούπουλα στο πάνω μέρος και μια μεγάλη ουρά με πούπουλα σε όλο της το μήκος. Η τραγουδίστρια πόνταρε στο μαύρο χρώμα για το συγκεκριμένο της look και πολύ καλά έκανε γιατί κατάφερε για μια ακόμη φορά να ξεχωρίσει με τη συγκεκριμένη στιλιστική της επιλογή.

Τα υπέροχα σκουλαρίκια της Rita Ora κόστισαν 26.000 δολάρια και ήταν φτιαγμένα από λευκόχρυσο, λευκά διαμάντια και μαύρες πολύτιμες πέτρες.

Η συγκεκριμένη της εμφάνιση θεωρήθηκε μια από τις καλύτερες της βραδιάς!

Στα βραβεία βρέθηκε επίσης και η Winnie Harlow η οποία προτίμησε ένα θαλασσί σύνολο που αποτελούνταν από crop top με πούπουλα και μια μίνι φούστα.

Τέλος, η Saweetie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με total black look (όχι από τα αγαπημένα μας) και προσέλκυσε τα φλας πάνω της.

Ποιο από τα 3 looks των stars σου άρεσε περισσότερο; Νομίζω θα συμφωνήσουμε πως η Rita Ora έκανε την πιο ωραία και εντυπωσιακή εμφάνιση!

© Kate Green/ Getty Images for MTV / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

6 must συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με τα αγαπημένα σου πλεκτά- Τα looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

ΑΥΤΟ το πανωφόρι αξίζει πραγματικά να το προσθέσεις στην ντουλάπα σου- Το must have κομμάτι της σεζόν

Η Hailey Bieber υιοθετεί μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα