Γη της Ελιάς -Spoiler: Η Ισμήνη χωρίζει τον Σάββα και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της

Η σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς» έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην prime time ζώνη σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κάθε φόρα που προβάλλεται.

Και επειδή το ενδιαφέρον του κοινού για τους ήρωες και όσα γίνονται εκεί παραμένει αμείωτο, η εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας έκαναν ένα spoiler το πρωί της Τρίτης, σχετικά με το τι θα δούμε στα επεισόδια που ακολουθούν.

Ο δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ισμήνη έχει αποφασίσει να πάρει

οριστικά διαζύγιο, δεν πρόκειται να συνεχίσει να ζει τη ζωή της με τον Σάββα γιατί είχε βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές. Γνωρίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος την φλερτάρει εδώ και πολύ καιρό. Σας είχα πει ότι θα προχωρήσουν σε σχέση ότι θα της κάνει πρόταση γάμου. Το θέμα όμως είναι εάν θα το μάθει ο Λυκούργος. Το ζευγάρι, όμως έχει πρόθεση να του το ανακοινώσει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης:Γιώργος Λιάγκας: Η επική συνάντηση με τη μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στη ΛευκάδαSurvivor: Μέλος της οικογένειας του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη μπαίνει στο reality επιβίωσης!GNTM 4 -Ιωάννα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα