Taylor Swift: Το συγκλονιστικό κόκκινο κραγιόν της έκανε ρεκόρ στο Google search! Ποιο είναι;

Με μια σύντομη ματιά στην επικαιρότητα της showbiz γίνεται αμέσως προφανές ότι όλοι μιλούν για την Taylor Swift αυτές τις μέρες. Ο λόγος; Το πολύ πρόσφατο ντεμπούτο της ταινίας μικρού μήκους (και παράλληλα music video) “All Too Well” αλλά και το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού “I Bet You Think About Me” -ένα από τα λίγα καινούρια κομμάτια που περιλαμβάνονται στην επανηχογράφηση

του άλμπουμ της “Red” και έκανε εκατομμύρια views μέσα σε λίγες μόνο μέρες! Οι fans της συζητούν ότι σε αυτά υπάρχουν σαφείς αναφορές στη σχέση και τον χωρισμό της με τον Jake Gyllenhaal ωστόσο ένα ακόμα στοιχείο είναι εκείνο που τους απασχολεί, ίσως και λίγο παραπάνω: το signature κόκκινο κραγιόν της σταρ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Απόδειξη: Τα Google searches γύρω από τα κόκκινα κραγιόν που φοράει στα νέα της βίντεο απογειώθηκαν (όπως τα στοιχεία δείχνουν μέχρι τώρα σημειώθηκε αύξηση της σχετικής αναζήτησης σε ποσοστό 669% από τη στιγμή που ανέβηκε το “All Too Well”!) ενώ τα σχόλια και τα tweets δίνουν και παίρνουν. Η ίδια η Taylor Swift είχε στο παρελθόν αποκαλύψει στο περιοδικό People ότι μια “κλασική” απόχρωση που αγαπά πολύ και στην οποία πάντα επιστρέφει, είναι το κραγιόν Ruby Woo της MAC (το “ιερό δισκοπότηρο” των κόκκινων κραγιόν καθώς ταιριάζει σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας). Το NARS Matte Lip Pencil στην απόχρωση Dragon Girl είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ (το είχε φορέσει στο Met Gala το 2014 και στην ξακουστή selfie της με την κολλητή της, Karlie Kloss).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Η celebrity make-up artist πάλι που η Taylor Swift εμπιστεύεται απόλυτα, η Lorrie Turk, έχει υπάρξει κάτι παραπάνω από φειδωλή στις αποκαλύψεις της σ’ ότι αφορά τις αποχρώσεις που χρησιμοποιεί για τα μακιγιάζ της διάσημης πελάτισσάς της – παρά τα επίμονα παρακάλια των ακολούθων της στο Instagram. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν η Turk δημιούργησε το δικό της ψηφιακό “ράφι” προϊόντων στο Shop My Shelf, μια διαδικτυακή κοινότητα όπου επαγγελματίες της ομορφιάς μοιράζονται τ’ αγαπημένα τους προϊόντα (και αποχρώσεις). Το διαδικτυακό ράφι “μίλησε” λοιπόν, αποκαλύπτοντας τις αποχρώσεις των κόκκινων κραγιόν που προτιμά η Lorrie Turk και που, εύλογα συμπεραίνουμε ότι επιλέγει και για τα looks της Taylor Swift: Exhibitionist Cream Lipstick της CoverGirl Hot, το Sephora Cream Lip Stain Liquid Lipstick Always Red, το Rouge D’ Armani Matte Lipstick από τη σειρά Armani Beauty στην απόχρωση Red-to-Go, το Tatcha Kyoto Red Silk Lipstick, το Tom Ford Lip Color Matte Lipstick, Flame και το Fenty Beauty Stunna Lip Paint, Uncensored που φοράει και η Rihanna.

Στο παρελθόν, πάντως, η Lorrie Turk είχε αναφέρει κιάλλα αγαπημένα της κόκκινα κραγιόν, ανάμεσά τους το Patrick Ta Major Beauty Headlines Lipstick (στην απόχρωση That’s Why She’s Late), το Lisa Eldridge True Velvet Lipstick (απόχρωση Velvet Ribbon) και το Rare Beauty Lip Soufflé Matte Cream Lipstick (απόχρωση Inspire) της Selena Gomez.

Ομολογουμένως, μια εντυπωσιακή ποικιλία από υπέροχες, κόκκινες αποχρώσεις τις οποίες συγκεντρώσαμε αμέσως πιο κάτω – έμπνευση για όσες ψάχνουμε ακόμα το ιδανικό red lipstick!

MAC Retro Matte Lipstick Ruby Woo / Ruby’s CrewNARS Velvet Matte Lip Pencil, Dragon Girl (αποκλειστικά στα Sephora)

Armani Beauty Rouge D’Armani Matte Lipstick, Red-to-Go (attica)Tatcha Kyoto Red Silk Lipstick (tacha.com)

Fenty Beauty Stunna Lip Paint, Uncensored (αποκλειστικά στα Sephora)Rare Beauty Lip Soufflé
Matte Lip Cream, Inspire (αποκλειστικά στα Sephora)

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:
Η Kaia Gerber με νέο shag haircut και αφέλειες!

Curtain bangs: Το πιο διάσημο γαλλικό hair trend και πώς να το υιοθετήσεις χωρίς να κουρευτείς

Nail inspo: Το μαύρο βερνίκι είναι hot & εμείς βρήκαμε 6 top nail art ιδέες για να εμπνευστείς

Keywords
Τυχαία Θέματα