Η Rihanna περιμένει το πρώτο της παιδάκι και ΑΥΤΟ είναι το στιλ της εγκυμοσύνης της

Η Rihanna και ο A$AP Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η είδηση της εγκυμοσύνης έγινε γνωστή μόλις χτες με τη Rihanna να εμφανίζεται με Chanel jacket και τζιν παντελόνι.

View this post on Instagram

A post shared

by Miles Diggs (@diggzy)

Στις 24 Σεπτεμβρίου η Rihanna ήταν στην πολύ αρχή της εγκυμοσύνης της και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με baggy jeans και ένα oversized t-shirt. Η γνωστή τραγουδίστρια ολοκληρώνει το στιλ της με ένα pouch bag και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Στις 30 Νοεμβρίου η Rihanna είναι περίπου στον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φαίνεται. Η ίδια επιλέγει ένα στενό πορτοκαλί σατέν φόρεμα και δείχνει πολύ χαρούμενη (ακόμα και μέσα από τη μάσκα).

Στις 2 Δεκεμβρίου η Rihanna επιλέγει oversized φόρμες που συνδυάζει με ένα puffer jacket, λευκά γυαλιά ηλίου και κατακόκκινο κραγιόν. Η ίδια ολοκληρώνει το look με sock boots και δείχνει υπέροχη.

Στις 19 Ιανουαρίου η Rihanna κάνει την έξοδό της με total black leather look και φυσικά πέφτουν όλα τα βλέμματα πάνω της.

Στις 22 Ιανουαρίου η πανέμορφη τραγουδίστρια εμφανίζεται με τον σύντροφό της A$AP Rocky και φοράει oversized κόκκινο jacket που συνδυάζει με oversized αθλητικό t-shirt και baseball hat.

Στις 26 Ιανουαρίου η πασίγνωστη star επιλέγει ένα φανταστικό πορτοκαλί παλτό με γούνα και το ταιριάζει με military παντελόνι και statement γόβες. Εδώ η Rihanna είναι περίπου στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Στις 27 Ιανουαρίου η Rihanna κάνει τη βόλτα της στο Παρίσι με τον αγαπημένο της, A$AP Rocky και η ίδια επιλέγει ένα πολύ ιδιαίτερο jacket με μια γούνα στον έναν ώμο, ενώ ολοκληρώνει το styling με γόβες που δένουν γύρω από το πόδι.

© Gotham/ Jonathan Brady – Pool/ Raymond Hall/ MEGA / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Ροζ + Φούξια: Η Leonie Hanne μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα πιο girly χρώματα του Χειμώνα (VIDEO)

Η Emily Ratajkowski επιλέγει μια από τις πιο hot αποχρώσεις του Χειμώνα!

New Hot Trend: Τα sluffer είναι τα παπούτσια που θα γίνουν viral αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα