Η Priyanka Chopra ξεκινά τον έγγαμο βίο με νέο χρώμα στα μαλλιά της

Η Priyanka Chopra εδώ και ένα μήνα είναι Mrs Jonas. Ο παραδοσιακός τους γάμος στην Ινδία έχει τεράστιο θέμα στα social αφού κράτησε τρεις μέρες και ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Αμέσως μετά φρόντισε να μας ενημερώσει για το ταξίδι του μέλιτος στην Καραϊβική μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram φυσικά. Για μία εβδομάδα υπήρξε μία παύση, μέχρι χθες.

Η Chopra ανέβασε μια φωτογραφία της με νέο hair

look δημιουργώντας σε θαυμάστριες και θαυμαστές έναν μικρό πανικό. Οι πολύ έντονες και φαρδιές ανταύγειες την κατατάσσουν στις ξανθιές πλέον και είναι κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Τα μαύρα γυαλιστερά μαλλιά της είναι σήμα κατατεθέν και πιστεύαμε ότι δεν θα αποφάσιζε ποτέ να τα αλλάξει. Τελικά ακόμα και οι celebrities αναθεωρούν και αποφασίζουν να κάνουν αλλαγές που ούτε οι ίδιες δεν μπορούσαν να φανταστούν. Κάποιες φορές επιτυχημένες και κάποιες άλλες όχι.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) στις 18 Ιαν, 2019 στις 9:26 πμ PST

Άλλωστε το 2019 είναι η χρονιά της. Αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και να δεσμευτεί με τον αγαπημένο της. Μιας και είναι χρονιά αποφάσεων προφανώς επέλεξε να συνεχίσει με το look της. Ξεκινώντας από τα μαλλιά της. Ευτυχώς όχι από το μήκος.

Η αλήθεια είναι ότι την προτιμούμε με σκούρα μαλλιά αφού ταιριάζουν τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας της αλλά και τα εξωτικά χαρακτηριστικά της. Ελπίζουμε να μείνει εκεί και να μην αποκτήσει κάποια χρυσή ή icy blonde απόχρωση σε όλα τα μαλλιά. Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε τον hairstylist που δημιούργησε το look αλλά σίγουρα σύντομα θα το μάθουμε όχι για να του δώσουμε συγχαρητήρια.

Για την ιστορία έχoυμε να σας πούμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Chopra επιχειρεί να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της. Πριν από δύο περίπου χρόνια το καλοκαίρι είχε αποκτήσει διακριτικές ανταύγειες ενώ τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς είχε κάνει balayaz στο χρώμα της καραμέλας. Θεωρούμε ότι μέχρι εκεί έπρεπε να φτάσει καθώς ότι σύντομα θα επανέλθει στο φυσικό, υπέροχο χρώμα της.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Μια σειρά μακιγιάζ που μπορείτε να φορέσετε ακόμα και στο γυμναστήριο

Keywords
Τυχαία Θέματα