Ραντεβού φρίκης

ΚΟΣΜΟΣΡαντεβού φρίκηςΣάββατο, Ιανουάριος 19, 2019 - 15:00

❱❱ 20χρονος βίασε και σκότωσε Ισραηλινή φοιτήτρια στη Μελβούρνη

Ραντεβού με τον δολοφόνο της, και μάλιστα εν αγνοία της, είχε 21χρονη φοιτήτρια στη Μελβούρνη, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονίας κατά την επιστροφή στο σπίτι της από έξοδο το βράδυ της Τρίτης.

Οι αυστραλιανές Αρχές συνέλαβαν χθες έναν 20χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ο δράστης της

επίθεσης σε βάρος της Ισραηλινής Αΐγια Μασάρβε, που σημειώθηκε την ώρα που η κοπέλα έβγαινε από το τραμ μιλώντας στο κινητό με την αδελφή της.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η αδελφή της άκουσε «τον χτύπο του τηλεφώνου στο έδαφος και φωνές» και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.

Το εν μέρει γυμνό πτώμα της Μασάρβε βρέθηκε το πρωί της επόμενης ημέρας σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου, ενώ κοντά του βρέθηκε ένα ματωμένο καπέλο και μια ματωμένη μπλούζα, που οδήγησαν την αστυνομία στα ίχνη του 20χρονου υπόπτου.

Το 21χρονο θύμα ήταν φοιτήτρια αγγλικής και κινεζικής φιλολογίας στο πανεπιστήμιο της Σανγκάης και είχε μετακομίσει στη Μελβούρνη πριν από έξι μήνες για να συνεχίσει τις σπουδές της εκεί. Οπως αποκάλυψαν συγγενείς της, φοβόταν τόσο στην επιστροφή της στο σπίτι της από το τραμ, που κάθε φορά τηλεφωνούσε ενώ περπατούσε σε μία από τις αδελφές της για παρέα.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του φονικού αποκάλυψε στο twitter ο Αυστραλός γερουσιαστής Ντέριν Χιντς, σύμφωνα με τον οποίο ο δράστης επέλεξε τυχαία την κοπέλα, τη βίασε και επιχείρησε να την κάψει για να καταστρέψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του.

Ο γερουσιαστής ωστόσο δέχτηκε τα πυρά της κοινής γνώμης για τις αποκαλύψεις του, αφού πολλοί θεώρησαν ότι αναστάτωσε ακόμη περισσότερο την οικογένεια του θύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα