Το nail look του weekend είναι ζωηρό και χαρούμενο κι ας είναι ακόμη Χειμώνας

Ξέρω τι θα μου πείτε: Είμαστε ακόμα στα μέσα του Ιανουαρίου, έχουμε ακόμα δύο μήνες χειμώνα και η Άνοιξη σας φαίνεται πολύ μακριά. Δεν θα διαφωνήσω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει το μακιγιάζ και το mani να είναι ασορτί με τον καιρό. Αντίθετα. Ένα ζωηρό, χαρούμενο και trend mani είναι ότι πρέπει για να σας φτιάξει τη διάθεση.

Τις τάσεις της επόμενης σεζόν τις γνωρίζουμε ήδη. Τα χρώματα είναι τέλεια και ταιριάζουν με τις μουντές συνήθως αποχρώσεις που επιλέγεται στα ρούχα σας. Επικρατεί άλλωστε το μαύρο. Σας

βλέπω. Τι ωραιότερο λοιπόν από μια φωτεινή απόχρωση στα νύχια την οποία μπορείτε άνετα να συνδυάσετε με το μακιγιάζ;

Δείτε τι εννοώ:

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour, Techno Bloom: Αν θέλετε να αποκτήσετε από τώρα το μεγαλύτερο trend της άνοιξης τότε πρέπει να απλώσετε το συγκεκριμένο neon βερνίκι. Θα χαμογελάτε κάθε φορά που θα κοιτάτε το μανικιούρ σας.

Lancome Le Vernis Nail Lacquer, Candy Blue: Είναι παιχνιδιάρικο αλλά και ρομαντικό. Έχει την απόχρωση του καθαρού ουρανού αλλά θυμίζει και καραμέλες. Μην το φοβηθείτε. Τολμήστε το.

Dior Vernis Pop N’ Glow, Tutti Frutti: Το απόλυτο χρώμα της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού. Μας θυμίζει κοκτέιλ, ήλιο, παραλίες, νησιά. Καταλάβατε τι εννοώ. Θα φωτίσει το χειμώνα και θα χαρίσει στο look σας μια νότα αισιοδοξίας.

Smith & Cult Nail Polish, Love Lust Lost: Είναι μια ιδιαίτερη ροζ απόχρωση ανάμεσα σε dirty rose και bubblegum pink. Μας αρέσει που είναι απροσδιόριστη γιατί όλοι θα προσπαθούν να καταλάβουν τι χρώμα είναι.

Essie Gel Couture Sheer Silhouettes Nail Polish, Bodice Goddess: Το λιλά της καρδιάς μας. Το ρομαντικό, το παστέλ αλλά και εκείνο που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και αναδεικνύει τα κοντά νύχια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Butter London, Living Coral: Δεν νομίζω πως θέλει συστάσεις. Ψηφίστηκε από την Pantone το χρώμα της χρονιάς και το brand φρόντισε να δημιουργήσει το βερνίκι που θα δούμε φέτος παντού.

Orly Breathable Treatment + Color Nail Polish, Morning Mantra: Το baby blue φέτος θα το δούμε παντού. Είναι μεν απαλό έλα έχει παράλληλα μια δυναμική που εντυπωσιάζει.

Διαβάστε ακόμη:

H Lana Del Rey και ο Jared Leto πρωταγωνιστούν σε καμπάνια γνωστού Οίκου αρωμάτων και είναι το κάτι άλλο

Η θυσία που έκανε η Sophie Turner για τις ανάγκες του ρόλου της στο GoT είναι απίστευτη

Keywords
Τυχαία Θέματα