Survivor: Η αποκάλυψη του James-“Η Maxine είναι πρώην μου, πήγε να γίνει επανασύνδεση και…”

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς ήθελαν πολύ να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός έκανε κάποιες ερωτήσεις στου παίκτες και μεταξύ άλλων ο James Καφετζής αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήθελε να κερδίσει η ομάδα του το έπαθλο.

Ο παίκτης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στην πρώην σύντροφό του, Maxine και δεν έκρυψε την επιθυμία του για επανασύνδεση!

“Γιώργο έχω ένα έξτρα κίνητρο σήμερα επειδή έχει γενέθλια

η γιαγιά της Maxine της Γερμανίδας, η οποίας γίνεται 93 αν θυμάμαι καλά και κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμη στο παιχνίδι οπότε δεν το είχα προμελετήσει, δεν το είχα κάνει όποτε θέλω πάρα πολύ να κερδίσουμε για να μπορώ να ευχηθώ σε εκείνη και να περάσει τα χρόνια μου πολλά στην γιαγιά της. Με την Maxine θέλω να μιλήσω και να περάσει τις ευχές μου στην γιαγιά. Είχε έρθει στην Ρόδο και γνωριστήκαμε εκεί στις διακοπές της και έμεινε για ένα 6μηνο. Μια πληροφορία σοκ είναι πρώην μου, πήγε να γίνει επανασύνδεση αλλά με πήρατε εδώ. Οπότε αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει θα το μάθουμε σήμερα αν κερδίσουμε.”, είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε ποιος αποχώρησε από το MasterChef στο αποψινό επεισόδιο!

Survivor: Ξέσπασε ο Ηλίας-“Με τον Νίκο και τον James δεν θέλω καμία επαφή”

MasterChef: Έξαλλη η Μαρίνα-“Εγώ δεν σε έβρισα. Δεν μου αρέσει να με…”

Keywords
Τυχαία Θέματα