Η Khloe Kardashian θέλει δεύτερο παιδί και δεν φαντάζεστε ποιος θα είναι ο δωρητής σπέρματος!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η αποκάλυψη της Khloe Kardashian! Συγκεκριμένα, σ’ ένα από τα νέα επεισόδια του Keeping Up With The Kardashians εξομολογήθηκε πως προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων σε περίπτωση που θα θελήσει να φέρει στον κόσμο ένα δεύτερο παιδί.

Μιλώντας με τις αδερφές της, Kourtney και Kendall, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ξεκίνησε να κάνει ενέσεις ορμονών. “Κάνω ενέσεις ορμονών περίπου 5 ημέρες τώρα. Και η διαδικασία της ένεσης μου φάνηκε εντάξει. Δεν ξέρω, δεν ήταν τόσο δύσκολο, είμαι οκ!”, είπε.

Η Khloe

Kardashian τόνισε πως ο γιατρός της τη συμβούλευσε να βρει έναν δωρητή σπέρματος, καθώς θα αυξηθούν και οι πιθανότητες να μείνει έγκυος για δεύτερη φορά.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως μίλησε με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, Tristan Thompson, για να είναι αυτός ο δωρητής. “Μετά το ραντεβού με τον γιατρό μίλησα στον Tristan. Αν μπορώ να δημιουργήσω έμβρυα και να κάνω όλα τα test DNA, τότε η πιο έξυπνη και σωστή επιλογή είναι ο Tristan. Είναι όμως κάπως περίεργο αν σκεφτείς πως εγώ και ο Tristan δεν είμαστε πια μαζί. Δεν ξέρω τι να κάνω”!

Φυσικά, η αποκάλυψη της ξάφνιασε, καθώς χώρισε από τον μπασκετμπολίστα όταν έμαθε πως φλέρταρε με την κολλητή της αδερφής της, Kylie Jenner. 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Μαρία Λεκάκη: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της ανήμερα της γιορτής της! 

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Παντρεύεται λίγο πριν γίνει μαμά! Δείτε φωτογραφίες!

Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα