Η περιπέτεια ενός Έλληνα που εγκλωβίστηκε στο Μεξικό λόγω κορονοϊού

Την δική του «Οδύσσεια» έζησε ο Δημήτρης Μπατζανόπουλος ο οποίος στις αρχές Μαρτίου έφυγε από την Ελλάδα για διακοπές στο Μεξικό, όπου αναγκάστηκε να μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε σκηνή, αφού αποκλείστηκε εκεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Δημήτρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου» και περιέγραψε μέσω Skype στην Τατιάνα Στεφανίδου την περιπέτεια που βίωσε προσπαθώντας να επιστρέψει

στην χώρα μας.

Όλες οι πτήσεις από και προς Ελλάδα είχαν αρχίσει να ακυρώνονται, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φύγει από το Μεξικό. Εκεί μάλιστα έμεινε και σε σκηνή για περίπου ένα μήνα, αφού κάποια στιγμή τα χρήματα που διέθετε τελείωναν…

«Το πρόγραμμα κατέληξε διαφορετικά απ΄ότι υπολόγιζα. 5 Μαρτίου φθάνω στο Μεξικό. Δεν κόλλησα. Μου έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Το πρόγραμμα ήταν να περάσω από το Μεξικό με τα πόδια στην Αμερική και μετά να επιστρέψω από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα. Ο Τραμπ όμως ανακοίνωσε ότι έκλεισαν τα σύνορα για Ευρωπαίους πολίτες.

Αποφάσισα να κάτσω εκεί. Τελείωσαν τα λεφτά και έμενα σε σκηνή. Έμεινα εκεί 30 μέρες και μετά πήρα ένα αεροπλάνο και βρέθηκα στο Παρίσι όπου με κράτησαν στο κρατητήριο για 8 ώρες και μου πήραν το διαβατήριο γιατί υπέθεσαν ότι πήγα εκεί για διακοπές.. Τελικά κατάφερα να βρω πτήση για τηΣόφια και μετά στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο για την περιπέτεια που βίωσε:

Διαβάστε περισσότερα:

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει!

Γνωστή παρουσιάστρια εξομολογείται: «Έχουν πει ότι πληρώνω τον άνδρα μου για να είναι μαζί μου»

Μικαέλα Φωτιάδη: Κατάφερε να δει τον γιο της μετά από 2 μήνες – Δείτε την συγκινητική της ανάρτηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα